Gönderen Konu: 0-25 Level Arası Okumanızda Fayda Var  (Okunma sayısı 14503 defa)

Çevrimdışı Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajı Toplam
    276 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klanım : COURAGE TEAM
0-25 Level Arası Okumanızda Fayda Var
« : 18 Nisan 2013, Perşembe - 19:57 »
     Merhaba arkadaşlar öncelikle Clashofclans a hoşgeldiniz. Şimdi size 66 levele gelene kadar ki olan bilgilerimden paylaşacağım :

Arkadaşlar leveliniz ve kupanız şuan düşük. Bunu kafanıza takmayın nasıl yükselticem diye zamanla her şey rayına oturur. İlk oyuna girdiğimde aklıma gelen şey şimdi düşman bana saldırırsa ve bunlar yıkılırsa oyun biter mi olmuştu. Oyun bitmiyor siz oyuna girince her şey tekrardan eski halini alıyor. Basta verilen 3 günlük kalkanı sonuna kadar kullanmanızı ve o 3 gün içerisinde savunma birimlerinizi olabildiğince geliştirmenizi söylüyor ve konuya giriş yapıyorum.

*Köyümü nasıl yapsam ganimet ve kupayı daha az kaybederim?

Arkadaşlar duvar sayınız şuan az olduğu için sizlere kutu kutu olan sistem yerine sadece tek bir kare ve bu karenin içine her şeyi koymanızı tavsiye ediyorum. ( Ordu kampını almasanızda olur.) Havanın menzili diğer savunma birimlerine oranla çok daha fazla bu yüzden havanı oluşturduğunuz karenin olabildiğince merkezine koyun. Köy binası, altın ve iksir deposunu da en merkeze koymanızda fayda var. Ardından bu depoları ve köy binası elinizde mevcut olan savunma binalarıyla çevreleyin. Daha sonra etrafına kalan binaları yani madenleri, kışlaları falan çevreleyerek koyun ve tüm bunları bir duvarlar çevirin.

(Eğer duvarlar birleşmezse size saldıran düşman o eksik olan duvarın arasından askeri yollayabilir. Askerlerin yapay zekası güzel yani boşuna duvarı saldırmıyor o arada ki yerden geçiyor.)

(Her binanın 1 birimlik koruma sınırı var yani size saldıracak olan düşman sizin binanınızın en yakın 2 birim yakınına saldırabilir. Bunu ne diye söyledin derseniz eğer: Şimdi o kareyi oluşturdunuz ve içerisine depoları falan yerleştirdiniz. Şimdi bir yerde binalar arasında 3 birimlik boşluk oluştu. 3 birimlik boşluğun tam ortasına asker mevzilenebilir. Yani düşman oraya asker bırakabilir. Ya arayı bir binayla ya da duvarla o kısmı kapatın.)

(Deminde dediğim gibi askerleri her yere bırakabilirler köy binanızı en köşeye koyup V şeklinde kenarlarınızı kapatırsanız o diğer açık olan kısımdan asker mevzilenebilir bu yüzden uyanıklık yapmayın güzelce kare oluşturun.)

*Bana binalar ve duvarlarla ilgili ne önerirsiniz?

Arkadaşlar duvarları ne hafife alı düşük levelde bırakıp yükseltmemezlik yapın ya da çok ciddiye alıp çok yükseltin. Zaten maksimum 25 levelsiniz ve size saldıran kişide sağlam bir ordu olma ihtimali düşük. Bu yüzden siz duvarlarınızı şimdilik 3 level yapın ve yükseltmeyi bırakın. Neden derseniz duvarlarınız ne kadar yüksek olursa olsun o duvarları askerler yıkarken o askerleri yıkacak olan güçlü bir savunma binanız olmazsa duvar boşa gider. Bu yüzden sadece duvarlara asılmayın.

Havanı en fazla kaç seviye yapabiliyorsanız o seviye kadar yapmaya çalışın. Çünkü havan savunmanın kalbidir havan giderse savası büyük ihtimalle kaybedersiniz. Okçu kulesi ve topları da aynı şekilde yükseltebildiğiniz kadar yükseltin. Ancak dediğim gibi önceliğiniz havan olsun. Kamplarınızı da maks yapabildiğiniz kadar yükseltmenizi öneriyorum çünkü siz savaşarak kupa ve ganimet kasacaksınız. Daha çok asker daha çok kazanma şansı demek. Madenlere ve iksir toplayıcılarını gelirsek eğer fazla yükseltmenize gerek yok 5-6 level sizi 60 level kadar götürür.

*Askerlerle ilgili sorularınız için daha önceden yazmış olduğum yere bakabilirsiniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Simdilik size diyeceklerim bu kadar. Farklı sorularınız varsa eğer alta yorum kısmına sorabilirsiniz. Yardımım olduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

« Son Düzenleme: 02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:48 Gönderen: Mustafaempire »

Emeğe Saygı +RepLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarını Beğenen 27 Kullanıcı: freely (11 Nisan 2015, Cumartesi - 01:45), emroksz (29 Eylül 2014, Pazartesi - 20:51), Makon (01 Temmuz 2014, Salı - 15:13), berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), alposh (29 Mayıs 2014, Perşembe - 20:25), merkaze (16 Mayıs 2014, Cuma - 00:28), musmusmus (14 Nisan 2014, Pazartesi - 07:57), mcfc (09 Nisan 2014, Çarşamba - 22:09), serseri586 (16 Şubat 2014, Pazar - 21:54), sturan53 (29 Ocak 2014, Çarşamba - 18:51), Hüseyin Arda (23 Ocak 2014, Perşembe - 11:26), MeLiK (20 Aralık 2013, Cuma - 19:41), Mertcavs (12 Aralık 2013, Perşembe - 17:41), rakunha (03 Aralık 2013, Salı - 19:54), Kayı (01 Aralık 2013, Pazar - 19:53), hecatomb (21 Kasım 2013, Perşembe - 11:44), ardaking (17 Kasım 2013, Pazar - 18:51), muratdisbudak (16 Kasım 2013, Cumartesi - 10:19), pentaborax (08 Kasım 2013, Cuma - 13:13), srkanozkan (26 Ekim 2013, Cumartesi - 18:28), ozibaba (20 Ekim 2013, Pazar - 03:33), retrophysicals (02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:39), Bozoğlu (30 Ağustos 2013, Cuma - 00:35), hldnt (23 Ağustos 2013, Cuma - 18:41), charles1222 (13 Ağustos 2013, Salı - 14:59), berkayakyildiz7 (17 Temmuz 2013, Çarşamba - 10:44), Kurmay (19 Nisan 2013, Cuma - 16:53)

Çevrimdışı FurkanCeylan

• Üst Düzey Yönetici
  • Yardımcı Lider
  • *
  • Rep Puanı : 435
  • Durumum:
  • FurkanCeylan.Com
  • 1124 Mesajı Toplam
    3673 Kere Beğenildi
    • Twitter;
  • COC Nick : FURK4N (#PYL2VP98)
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: 0-25 ARASI ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2013, Perşembe - 20:12 »
Şüphesiz + rep. Çok yararlı bir yazı olmuş, teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajı Toplam
    276 Kere Beğenildi
Ynt: 0-25 ARASI ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2013, Cuma - 16:41 »
Şüphesiz + rep. Çok yararlı bir yazı olmuş, teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Teşekkürler kardeşim. Yararım olduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), XearTh (19 Ekim 2013, Cumartesi - 17:18)

Çevrimdışı Bariss

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    8 Kere Beğenildi
  • COC Nick : m.a.baris
Ynt: 0-25 Level Arası Okumanızda Fayda Var
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2013, Çarşamba - 02:06 »
Bilgiler için Teşekkürler Ben Birşeyi anlamadım.. bana birisi 10 askerle saldırmış... tekrarını izlediğimde topum dagılmış ama oyuna girdigimde topumu sağlam olarak gördüm.. tamir filan ettirmedim kendiliğinden mi düzelmiş yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım anlamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bariss 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajı Toplam
    276 Kere Beğenildi
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2013, Cuma - 17:42 »
Bilgiler için Teşekkürler Ben Birşeyi anlamadım.. bana birisi 10 askerle saldırmış... tekrarını izlediğimde topum dagılmış ama oyuna girdigimde topumu sağlam olarak gördüm.. tamir filan ettirmedim kendiliğinden mi düzelmiş yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım anlamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Öncelikle rica ederim ve soru sorduğun için teşekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap. Oyunun formatı bu. Senin tamir etmene gerek yok. Yani sen oyuna girdiğin anda köyün saldırı almışsa otomatik olarak kendini yenilemeye başlar. Sen birisinin köyüne saldırsan ve tamamen talan etsen. O kişi oyuna girdiğin köy yaklaşık 30 sn'de kendini yeniler ve eski halini alır. Umarım anlatabilmişimdir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı Bariss

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    8 Kere Beğenildi
  • COC Nick : m.a.baris
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2013, Pazar - 23:20 »

Öncelikle rica ederim ve soru sorduğun için teşekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap. Oyunun formatı bu. Senin tamir etmene gerek yok. Yani sen oyuna girdiğin anda köyün saldırı almışsa otomatik olarak kendini yenilemeye başlar. Sen birisinin köyüne saldırsan ve tamamen talan etsen. O kişi oyuna girdiğin köy yaklaşık 30 sn'de kendini yeniler ve eski halini alır. Umarım anlatabilmişimdir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Simdi anladim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bariss 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı eronimo27

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : eronimo27
  • Klanım : CLAN OF TURKEY
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2013, Perşembe - 10:03 »
bazı yerler çok yanlış mesela dekorasyonların  üstünden geçebilirler vede ben 20 levelim balonun kilidini açıyorum isterseniz bakın
Klan atatürkiye
İsmim eronimo27

eronimo27 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajı Toplam
    276 Kere Beğenildi
« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2013, Perşembe - 22:11 »
bazı yerler çok yanlış mesela dekorasyonların  üstünden geçebilirler vede ben 20 levelim balonun kilidini açıyorum isterseniz bakın
Klan atatürkiye
İsmim eronimo27

Bazı yerler cok yanlıs ? Dekorasyonlar bu yazıyı yazdığımda engeldi. Simdi değiller düzelteceğim tesekkurler. Balon için diyeceklerimi okudun o kadar zamanda üretilen bir birim için çok zayıf. İlerde iyi kullanılırsa gerçekten dehşet %100 yıkım aracı ama simdi 0-25 i asar.

Mustafaempire 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı retrophysicals

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:41 »
Gerçekten yararlı ve yeni başlayacaklar için açıklayıcı bir yazı olmuş, teşekkürler.

retrophysicals 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), Mustafaempire (02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:46)

Çevrimdışı ardaking

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ardaking
  • Klanım : TC VaTaN
« Yanıtla #9 : 17 Kasım 2013, Pazar - 18:53 »
Çok güzel bir yazı olmuş rep vermeyi bilmiyorum ama beğendim teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

ardaking 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı Kayı

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Kayı
  • Klanım : HaYaLMeYaL
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2013, Pazar - 19:37 »
Çok güzel ve yararlı bir yazı, uygulamaya çalışacağım, teşekkürler.

Kayı 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdışı Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajı Toplam
    276 Kere Beğenildi
« Yanıtla #11 : 07 Aralık 2013, Cumartesi - 16:19 »
Çok güzel bir yazı olmuş rep vermeyi bilmiyorum ama beğendim teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuların altına yorum yazmalısın, bu sayı 20 ye ulasınca artık rep verebilirsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Tesekkürler bu arada.

Çok güzel ve yararlı bir yazı, uygulamaya çalışacağım, teşekkürler.

Yararını görürsün kardesim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajı Toplam
    16 Kere Beğenildi
  • COC Nick : graig
  • Klanım : S.O.L.D.O.Y.
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2013, Çarşamba - 14:21 »
Forumdaki oyun ile ilgili tüm bilgi veren konuları incelemeye gayret gösteriyorum ve yazan arkadaşların emeklerine sağlık. Çok yararlı bilgiler paylaşıyorlar siz de öyle. Yeni başlayan arkadaşlar için yararlı ve okunması gereken bilgilerden birisi.

graig 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Hüseyin Arda (23 Ocak 2014, Perşembe - 11:27)

Çevrimdışı Hüseyin Arda

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Arda
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2014, Salı - 20:48 »
Çok yararlı bir yazı canım kardesım aslında benim suan koyum iyi ama kuzenim yenı basladı onun için çok yaralı thank you Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı 9362080647

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SSMcS
  • Klanım : Türkiye
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2014, Cuma - 11:36 »
Arkadaşlar, saldıracak köy nasıl buluyoruz???