beyler kaç aydır oyuna giremiyorum oyunu açıyorum yükleme çubuğu hiç dolmuyor internetle alakalı bi sıkıntı yok sildim yeniden yükledim her şeyi yaptım fayda etmedi lütfen yardımcı olun
Ayni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun değil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapAyni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun değil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?Birisi kendi dosyalarını upload edip atabilir belki öyle düzelir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapAyni sorunu bende yasiyorum internetle alakali bir sorun değil benim telefonda oyunu yukledigimde data ile obb dosyasini kurmuyor telefon bence bu yüzden giremiyorum oyuna nasil yukliye bilirim orjinal data ile obb yi ?Birisi kendi dosyalarını upload edip atabilir belki öyle düzelir.Bu konuda yardımcı olabilirmisin kardeş acaba ?
Eğer önceden Google+ bağlantın var ise oyunu silip tekrar kur.Arada sırada bendede oluyor wifi'yi kapatıp açıyorum hallediyordum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapEğer önceden Google+ bağlantın var ise oyunu silip tekrar kur.Arada sırada bendede oluyor wifi'yi kapatıp açıyorum hallediyordum.Wifi ile alakali bir sorun degil evdeki telefonlardan ve tabletten girebiliyorum ayni wifi bağlı iken sorun benim kullandigim telefonda
Peki hiç host editor programıyla başka Clash Of Clans pvp serverine bağlanmaya çalıştınmı?
Alıntı Peki hiç host editor programıyla başka Clash Of Clans pvp serverine bağlanmaya çalıştınmı?Bu cumlenin aynısını ben yazdım kopyala yapıştırmı yaptın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap