Bakın olayı açık anlatıcam.
Ben 112 level köye sahiptim. Bir iPhone sahibi olarak köyümü yedek telefonum olan bir Android e aktarmıştım zamanında. Yani bir Gmail hesabım vardı. Sonra oyunu bir android sahibi birine sattım. Mail falan vermedim, zaten bi daha da telefonuma oyunu kurmamıştım karşımdaki de benim gmail ile girdi. ama çıkınca hesap kayboluyordu.
Sonra o da birine sattı oyunu. Alan kişi de Android sahibi. Bu alan kişi de benim Gmail ile giriş yapıyor. Benim maili silerse oyun gidiyor. Yani benim gmailimdeki oyunu kendi hesabına aktaramıyor.
Aynı şekilde geçenlerde iPhone uma Clash ı indirdim. Bi girdim ne göreyim. Yeni köy kurmaya çalıştıkça bana sattığım köyü öneriyor oyun. Her oyundan çıkıp girdiğimde aynı uyarı. Dayanamadım sildim oyunu.
Yani, ben bu oyunu yeniden iPhone umda oynamak ve şuanki köy sahibinden Gmail imi tamamen kurtarmak istiyorum. Ayrıca eski köyümle benim iPhone umun ve Gmail hesabımın hiçbir bağı kalmasın istiyorum.
Olayın özeti: Benim aylar önce sattığım köyün sahip olduğu mail adreslerini değiştirmek yani aktarmak istiyorum.Hem satın alan çocuk için problem hem benim için. Gmail hesabım önemli çünkü.