kaç kara iksir istiyor ben göremedim biraz görüntü flu
WOW'u geçecekler bu gidişle. Her güncellemede yeni asker Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bu gerçek mi ne zaman geliyo ben neden göremiyom neden bu kadar heycanlandım onuda bilmiyom daha dark barracks'ım 2 lewel :=)
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu gerçek mi ne zaman geliyo ben neden göremiyom neden bu kadar heycanlandım onuda bilmiyom daha dark barracks'ım 2 lewel :=)evet gerçek ne zaman geliyor bilmiyoruz bir sonraki güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heycanlanma sakin ol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu gerçek mi ne zaman geliyo ben neden göremiyom neden bu kadar heycanlandım onuda bilmiyom daha dark barracks'ım 2 lewel :=)evet gerçek ne zaman geliyor bilmiyoruz bir sonraki güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heycanlanma sakin ol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSaolasın patron Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap da bu arkadaş resmi nasıl çekmiş yadabulmuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu gerçek mi ne zaman geliyo ben neden göremiyom neden bu kadar heycanlandım onuda bilmiyom daha dark barracks'ım 2 lewel :=)evet gerçek ne zaman geliyor bilmiyoruz bir sonraki güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heycanlanma sakin ol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSaolasın patron Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap da bu arkadaş resmi nasıl çekmiş yadabulmuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapjorge yao yu Twitter dan takip et görürsün jorge yao çekmiş
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu gerçek mi ne zaman geliyo ben neden göremiyom neden bu kadar heycanlandım onuda bilmiyom daha dark barracks'ım 2 lewel :=)evet gerçek ne zaman geliyor bilmiyoruz bir sonraki güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heycanlanma sakin ol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSaolasın patron Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap da bu arkadaş resmi nasıl çekmiş yadabulmuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapjorge yao yu Twitter dan takip et görürsün jorge yao çekmişvay be adam birinc diye kıyak geçmişler demek bu oyunu bırakırdım da para yatırdım öncede şimdi bıraksam için yanar içim kanar ondan oynamay devam Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bu arada yanıtlar için saolasın +rep Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap