Gönderen Konu: Taş Satıl Alma USD >> TL Değişim Sorunu  (Okunma sayısı 2081 defa)

Çevrimdışı r_spect

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cs
Taş Satıl Alma USD >> TL Değişim Sorunu
« : 05 Aralık 2013, Perşembe - 16:23 »
Merhabalar,

Birkaç aydır oyunu oynuyorum 5-6 sefer taş almışlığım var. Fakat başka bir cihazda görene kadar fark etmediğim bir şeyi gördüm.Ben taşları USD ( dolar ) ile alırken diğer arkadaşım TL ile alıyor 2500 taşta arada 14-15 tl lik farklar oluyor. Sıkıntımı mail ile belirttim ( Türkçe şekilde ) haliyle randımanlı bir dönüş alamadım . Acaba düzeltmek için yani TL ye geçeblimek için ne yapmam ggerektiğini bilen bir arkadaş var mı ?

bu arada oynadığım ürün Android tabanlı tablet 

Şimdiden Teşekkürler

İyi Günler

Çevrimdışı Tanz

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Pektas
  • Klanım : HAN
Ynt: Taş Satıl Alma USD >> TL Değişim Sorunu
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2013, Perşembe - 23:16 »
Bunu bende sıkça yaşıyorum nasıl bir çözümü olur bilemiyorum ama bankayı değiştirmekte fayda var gibi gözüküyor. Benim kartım vakıfbanktan bir arkadaşım başka bir firmanın kartıyla alışveriş yapıyor tl ile

Çevrimdışı Rkymia

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Rkymia
  • Klanım : Orduyu Hümayun
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2013, Perşembe - 23:32 »
bir arkadaşım iphone ile oynuyor oyunu taşı tl üzerinden ve tabi biraz daha ucuza aldı... ben android ile oynuyorum ve dolar üzerinden aldım taşı... açıkçası ben bunu ios ile android fiyat politikası diye düşünüp araştırma gereği hissetmedim hiç... android cihazla oynayıp tl üzerinden daha ucuza taş alabilen varmı merak ettim şimdi... çevremde android ile oynayan herkes dolar üzerinden alım yapıyor...

Çevrimdışı SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajı Toplam
    31 Kere Beğenildi
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2013, Cuma - 09:50 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bir arkadaşım iphone ile oynuyor oyunu taşı tl üzerinden ve tabi biraz daha ucuza aldı... ben android ile oynuyorum ve dolar üzerinden aldım taşı... açıkçası ben bunu ios ile android fiyat politikası diye düşünüp araştırma gereği hissetmedim hiç... android cihazla oynayıp tl üzerinden daha ucuza taş alabilen varmı merak ettim şimdi... çevremde android ile oynayan herkes dolar üzerinden alım yapıyor...

+1

Aynı konunun bende takipçisiyim..