köy 11 olursa yeni yeni neler gelebilirki?
yalan yanlış bilgiler verip milleti kandırmayın !!!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapyalan yanlış bilgiler verip milleti kandırmayın !!!katılıyorum bunun gibi bir sürü resimler var yeti falan gibi...
Yeni askerlerin geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaşmak yanlış.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYeni askerlerin geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaşmak yanlış.İzbe kışlada cadıdan sonraki " Çok Yakında " yazısı doğru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herşeyini tamamlamış bide bunla uğraşırlarsa büyük iş gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardı gülmüştüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYeni askerlerin geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaşmak yanlış.İzbe kışlada cadıdan sonraki " Çok Yakında " yazısı doğru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herşeyini tamamlamış bide bunla uğraşırlarsa büyük iş gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardı gülmüştüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapKral ve kraliçemiz var prens ve prenses te gerekli Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYeni askerlerin geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaşmak yanlış.İzbe kışlada cadıdan sonraki " Çok Yakında " yazısı doğru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herşeyini tamamlamış bide bunla uğraşırlarsa büyük iş gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardı gülmüştüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapKral ve kraliçemiz var prens ve prenses te gerekli Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapartık onlarda 40 olana kadar ohoo Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap