Kara İksir'in gerçek gücünü serbets bırakmaya hazır olun...
Gizemli İzbe Kışla ve yeni, acayip iyi İzbe Kışla askerlerinin tanıtımıyla!
ClashofClansTR.COM-Dalkavuklar:Hızla uçan bu tehditler, düşmanları üzerine öldürücü asit gibi yağıyor.
ClashofClansTR.COM-Yaban Domuzu Binicileri:Bir ellerinde çekiç,diğer ellerinde yaban domuzunun dizgini,bu kudretli savaşçılar, duvarlar üzerinden atlıyor, direkt düşman yapılarına saldırıyor.
ClashofClansTR.COM-Valkyries:İki eli baltalı bu kızlar, etraflarındaki her şeyin üzerine kıyamet hortumları salıyor.
ClashofClansTR.COM-Eğer kara mezar taşları görecek olursanız süper yeni İzbe Kışla askerleri tarafından ziyaret edilmektesiniz demektir.
Duvarlarla ilgili bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz ?
ClashofClansTR.COM-Geliştirilmiş Duvar Yıkıcı eğitim teknikleri, bu korkusuz yıkıcıların açgözlülüğüyle ilgili büyük değişiklikler yaptıç Duvar Yıkıcılar, artık her bir bombanın potansiyelini en yüksek seviyeye çekerek, tuzak ve dikkat dağıtıcıları savuşturuyorlar.
ClashofClansTR.COM-Bu becerikli, Yeni Duvar Yıkıcılar, biraz daha hareket alanı talep ettiler; bundan böyle iki kamp alanı işgal edecekler
Kullanabilirlik gelişmeleri !
ClashofClansTR.COM-Oyuncular, artık aynı anda birden fazla duvar parçasını hareket ettirme seçeneğine sahipler.
Yaşasın!
ClashofClansTR.COM-Askerler, engellerin yakınına mevzilenebilir; bu da, artık bayrak denizinde kaybolmayacakları anlamına geliyor
ClashofClansTR.COM-Yeni laboratuvar ekranı sayesinde, bir güncelleme esnasında bile, mevcut güncellemeleri tarayabilirsiniz.
ClashofClansTR.COM-Tek oyuncuların seviyelerinde ne kadar ganimet toplayabileceğinizi hiç merak ettiniz mi? Artık, sadece haritaya tıklarak, bunu öğrenebileceksiniz.
ClashofClansTR.COM-Savaş Sonuçları ekranı, artık ganimet miktarını, rakamlar arasında boşluk bırakarak gösterecek
(100000 yerine 100 000).
ClashofClansTR.COM-Bundan sonra, savaş günlüğünde, kullanışlı olacak bir toplam hasar yüzdesi gösterilecek.
ClashofClansTR.COM-Eğer bir Kışla yükseltiliyorsa, bundan sonra bekletilen askerler ''Eğitim sonrası toplam asker kapasitesi''nde değil, Kışla'nın eğitim ekranında yer alacak.
Harika Performans!
ClashofClansTR.COM-Kod büyücülerimiz, yüksek seviyelere geldiğinde bile, oyunun yağ gibi akmasını sağladılar. Bu, savaş sırasında daha iyi kontrol sağlanabileceği anlamına geliyor.
Geliştirilmiş oyun dengesi!
ClashofClansTR.COM-Büyücü ve Ejderhalar, artık küçük bir bölgeye hasar verebilecekler.
ClashofClansTR.COM-P.E.K.K.A'ların eğitim süresi kısaltıldı.
ClashofClansTR.COM-Ejderha ve P.E.K.K.A'ların eğitim maliyetleri azaltıldı.
ClashofClansTR.COM-P.E.K.K.A ve Ejderhaların 1. ve 2. seviyelerdeki hasar puanları ve verdikleri zarar arttırıldı.
Tamamen bana aittir alıntı yapacaklar kaynak belirtmeden alıntı yaparlarsa helal etmiyorum.