Diğer > Forum Yarışmaları

YARIŞMA!!! Duvarlarla Clashofclanstr.com (26 Nisan - 01 Haziran)

(1/7) > >>

Admin:
ÖDÜL  : 3 Ay Forumda "Vip Üyelik" Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

YARIŞMA : Duvarlarla Köyünüze ClashofClansTR.COM Yazmak :) En Çok Beğeniyi Alan Mesajlarda Ödülü Kazanır.

Not : Köy Kayıt Edilir.Ekran Görüntüsü Alınır.Foruma Eklenir.(Düzenleme Modunda Çekilen Görüntüler Yarışmaya Girmez.1 Kişi Diğer Hesaplarıylada Yarışmaya Katılabilir.
Tüm Yöneticiler Katılabilir , Ödülü Yönetici Kazanırsa ondan Sonraki Üyeye Devir edilir.

BAŞARILAR ARKADAŞLAR :)

SONUÇLANMIŞTIR:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

*Her yarışmacı resmi kendi hesabı üzerinden çekmeli ve bunu ispat etmelidir.
*Üyelerin diğer üyelere saygılı ve seviyeli olmaları zorunludur. Disiplinsizlik ve saygısızlık yapan üyelikler silinecektir.
*Genel Ahlak ve Görgü Kurallarına uymayanlar , diğer üyeleri rencide edecek,tehdit edecek, küçük düşürecek resimler atmak yasaktır.
*T.C aleyhinde, T.C yasalarına aykırı siyasi ve ideolojik görüşleri ifade eden, kanun dışı faaliyetlere yönelik resimler eklemek yasaktır.

LieLife:
İlk katılımcı ben olayım o zaman. :)

Buyrun görüntü. Oyun içi nickim gözüktüğü için köyün benim köyüm olduğu ispatlanmıştır herhalde. :)

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

msyucel:
Th7 m harfinde duvar bitti :)

LieLife:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTh7 m harfinde duvar bitti :)

--- Alıntı sonu ---
Fontu biraz daha küçültebilirsin. :)

Anıl:
Bu da benim köyüm  :)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git