34 Yasindayim Meslegim geregi surekli bilgisayar basindayim. (Webdizayn) Meslektas arkadaslar oyunu cok oynuyorlardi. stres sikinti atmak icin oyun birebir dediler. sonra bi basladik telefon hasat oldu askeri kamb dolunca hurra oyuna daliyoruz.. Ayrica Oyun icin Tablet (lenevo) aldim 220 Franga telefondayken cok kasiyordu. takilma ve batarya sisdi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap tabletin faydasi sarjin daha uzun sureli gitmesi klan savasinda koyun ortasina soyle bi tik atinca saldirabilecegin alan cok net bi sekilde gorebilmen koyde acik vs varsa bi okcu ile yoklama vs 4 ay gibi kisa surede koyu fulledim. suan 9 dayim butun duvarlar bitti silahlari gelistiriyorum telefonla oynarken musteri yada biri aradiginda yalan oluyordu saldiri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Furkan üstad senin kadar Profosyonel degilim kendimce birseyler karalayayim dedim.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Est. Bizde profesyonel değiliz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap Gelgelelim oyuna telefonda başlayıp sonra tablete geçiliyorsa yok, daha bırakman zor oyunu. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
aynen gelisdikce buyuk sikinti oluyor surekli duzen yapiyorsun ideal duzeni ve rakibine gore ideal asker hazirlamak buyuk sikinti.. 9 icin saglam duzen bulamadim bi sekilde 2 yildiz veriyoruz.. ha buarada gecen gece alman kanalini izliyordum prejeksiyon cihazindan oyunu nasil oynuyacagini anlatiyolardi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap tv kanallari bile bu ise el atmis durumda..