Gönderen Konu: Game center  (Okunma sayýsý 1394 defa)

Çevrimdýþý Cyclops

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Cyclops
  • Klaným : TÜRK GÜCÜ
Game center
« : 22 Aralýk 2013, Pazar - 14:01 »
Merhaba arkadaþlar. Babamýn apple hesabýndan oynuyordum bu oyunu daha sonra kendime bir hesap açtým ve önceki oyununuz yüklensin mi dedi evet dedim. Game center hesabýný deðiþtirmediðimden kendi hesabým olmasýna raðmen game center üzerinden babamýn hesabý ile oynuyor oldum. Baþka bir iphone dan bir ara indirmiþtim ve benim kaydým açýldý ve sýfýrdan baþlamadýðý için sildim. Þimdi o telefona da yeni hesap actým icloud ve game center hesaplarýnýda deðiþtirdim. Oyunun kayýtlaarýnýda game centerdan sildim fakat yine de benim kaydýmý açýyor. Diðer telefondan oyunun ayarlara girip bu yeni cihaz tusuna bastýðýmda "mevcut köy su anda giriþ yapmýs olduðun game center hesabýndan bir baþkasýna baðlý" "lütfen game center uygulamasýndan çýk ve bu köyün baðlý olduðu hesaptan tekrar giriþ yap" diyor. Böyle yapmak istemiyorum çünki bu telefonda sýfýrdan baþlasýn istiyorum. Yardýmlarýnýzý bekliyorum. Teþekkürler...

Çevrimdýþý nukecison

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 126
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 28 Mesajý Toplam
    64 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sezer
  • Klaným : IRResisTibLe
Ynt: Game center
« Yanýtla #1 : 22 Aralýk 2013, Pazar - 14:32 »
Yeni bir gc aç. Sýfýrdan baþlamýsýný istediðin telde GC den çýkýþ yap. oyunu komple sil. yeni Gc hesabý ile oyunu indir ve GC ye giriþ yap. Oyunu aç. Sorun böyle çözülür diye umuyuroum.

nukecison 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: deyvan47y (07 Ocak 2014, Salý - 10:57)