Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Klan Savaşları => Konuyu başlatan: korki - 21 Nisan 2014, Pazartesi - 22:57
-
klan savaslari neye gore eslesiyor? en cok merak ettigim konudur. saldiri gucu ve savunma gucune gore yaziyor. savunma gucu: savunma binalari, kahraman seviyesi, duvar seviyesi, tuzak seviyesi. saldiri gucu: asker seviyesi, kahraman seviyesi, kamp seviyesi.
peki nasil oluyorda bizim iki katimiz rakiple eslesiyoruz biz? 80seviyedeym en guclusuyum klanin. en son 5 koyumuz 6seviyede bile degil. herkesin sirasindaki herkesden guclu. duvarlar pembede nerdeyse hepsinin. kislalari full pekkali. golem cadi. benim koy dengim 5te digerlerinki cok daha dusukte. son 15 koyun nerdeyse 1 yildiz alir. bu nasil eslesme birisi bilen var mi?
-
Aynı şey bizim klanın da başına geliyor devamlı...Galiba klanlar eşleşirken, güç seviyesi değil de tamamiyle klandaki üye sayısına göre (Klan Nüfusu) baz alınıyor...Zaten rakip ararken örneğin sayınız 30 ise ; 30-30 dite arıyor sistem...
-
ayni sey devam ediyor. mail attim supercelle. kazanma ihtimlimizin olmadigi savaslar insani yoruyor
-
eslesmede orantisiz rakipler bize gelmedi simdiye kadar ama genelde eslesmede duvar degil koy binalarinin seviyeleri on planda kanimca ki genelde karsi rakibin birimleri ayni duvarlari gucsuz oluyor. Bizim klanda da koy binasi 9 olup bir x topuna sahip ve altin duvarli birisi ciddi anlamda daha guclu olan koy binasi 8 arkadasimizdan usstte gorunuyor bu da komik. Oranlari bilen varsa memnun olurum ama.
-
clandaki kupanın ve clandaki adamların genel kupalarına göre olması lazım
-
Neye göre eşleşiyorda gerçekten saçma bir eşleşme şuanda rakibimizin köyü bizim köylerden daha güçlü ve nasıl alçağımızı düşünüyoruz kupaya göre eşleşiyorsa gerçekten saçma herkez kupayı 1200 e indirip bütün savaşları kazanabilirler
-
5seviyemi sen 80 seviyesin koy binan 5 seviye ben 17 seviyeyim koy binam 5 seviye :D
-
Buraya Tıklayarak (http://clashofclanstr.com/forum/klan-savaslari-yeni/klan-savaslari-sikca-sorulan-sorular-t9637.0.html) sorduğun sorunun cevabını alabilirsin.
-
Buraya Tıklayarak (http://clashofclanstr.com/forum/klan-savaslari-yeni/klan-savaslari-sikca-sorulan-sorular-t9637.0.html) sorduğun sorunun cevabını alabilirsin.
Bunun aynisini zaten en basta belirttim. Ama o kadarda denk gelmiyor klanlar, bazen cok basit bazende cok guclu denk geliyor. Hangi bina ne kadar oranda etkiliyor o onemli. Bir eslesiyoruz duvarlar ucmus sonuncu adamn bike duvarlari mor olabiliyor. Bir eslesiyoruz duvarlar ayni bizimkilerle. Bazende kolay eslesip baya eziyoruz karsi klani. Suanki eslesmede ilk 3bizim ilk ucten baya guclu.. sonlarda bizim orta seviye arkadaslar la ayni
-
Arkadaşlar. Klan savaşlarında rakipler tamamıyla üyelerin kupalarına göre belirlenmektefidir. Örneğin klandaki üyelerin geneline bakacak olursak levelleri düşük fakat kupaları fazlaysa (adam düşük level çok savaşarak bina yıkarak kupa kasmıştır.) klan savaşında karşısına aynı kupa oranında yüksek levelli rakip çıkabilir ve dolayıdıyla kaybeder. O yüzden kupa kasmak hem üye açısından hemde klan açısından avantajlı değildir. Taktik olarak klan savaşından önce önce klan genelinde kupa düşürülürse galip gelme şansı % 100 artar.