Clash of Clans Türkiye Destek Forumu

Clash of Clans => Savaş & Savunma Taktikleri => Konuyu başlatan: plajterligi - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 17:42

Başlık: Savaş taktiğim [Köy Binası 4]
Gönderen: plajterligi - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 17:42
Merhaba,

Kendi uyguladığım savaş taktiğini sizlere sunacağım. Oyuna başlayalı fazla olmadı, acemiyim bu taktikler %100 doğrudur da demiyorum. Sadece yeni başlayanlara kendimce doğru olan bir kaç tavsiyede bulunacağım  ;)

Köy binası 4. seviye, bütün yapıtları getirebileceğim son seviyeye getirip ana binayı 5. seviyeye atlatıyorum şuan geçmekte.

80 birlik kapasitesi için kullandığım ordu : 3 Duvar yıkıcı, 5 balon, 3 dev, 20 okcu, 15 goblin

1) İlk olarak duvar yıkıcı ile içeri girebileceğim noktaya saldırtıyorum, zaten duvarı yıktıktan sonra fazla dayanamıyorlar.
2) Hava savunması kenarlarda bir yerlerdeyse ilk oranın duvarını kırıyorum nedeni balonların daha fazla dayanabilmesi, direk oradan devleri bırakıyorum.
3) Devler ve balonlar bütün savunmaları yok ediyor, eğer yetersiz kalırlarsa savunmaların bulunduğu bölüme okçu gönderiyorum.
4) Bütün savunmalar yok edildiğinde ise goblinleri bırakıyorum.

Savaş stratejim bu şekilde.
Yanlışım varsa, önerilerinize açığım teşekkürler iyi oyunlar.
Başlık: Ynt: Savaş taktiğim
Gönderen: Ziyaretci - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 17:44
tesekkurler +
Başlık: Ynt: Savaş taktiğim
Gönderen: MrYetisen - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 17:45
Harika, tam Furkan ile Benim 4. Seviye köy binası olan versiyonu olmuş :))
Başlık: Ynt: Savaş taktiğim
Gönderen: Ignorance - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 17:48
Devleri daha fazla tut, duvar yıkıcıları göndermeden dev ya da okçu falan gönder ki duvara koşarken ölmesinler.
Balon kullanmak istiyorsun, o lvllarda akıllıca ama devlerin yine bir 5 tane olsun.

5dev 5balon 5 duvaryıkıcı 25 okçu. Çünkü senin lvllarında köyü yağmalak söz konusu değil. Bu yazdığım orduyla zaten saldırdığın köyü dümdüz edersin. Çünkü ilk lvllarda savunmalar her zaman yetersizdir.

Ama onun dışında üşenmeden paylaşmışın taktiğini o yüzden benden sana + rep.

Edit: Yazım hataları için özür hızlı yazdığım için oluyo bunlar hep  :'(
Başlık: Ynt: Savaş taktiğim
Gönderen: plajterligi - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 18:02
Repleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, 5. Seviyeye yükselttiğîmde ilk tecrübelerimle uyguladığım taktiği ve köy düzenimi paylaşacağım  :)
Başlık: Ynt: Savaş taktiğim
Gönderen: Ignorance - 23 Ocak 2013, Çarşamba - 18:07
Önemli değil, sen yeterki paylaş :)