Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Kupa Aralığına Göre Tartışmalar => Konuyu başlatan: durgun77 - 30 Haziran 2014, Pazartesi - 13:09
-
62 Levelim kupam 1257 köy binamı 8 yaptım yeni. Dolayısıyla labaratuarda 6 oldu askerleri seviye 5 yapmam lazım. İksir kasamıyorum ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
-
Kupanı yükselt altın lige veya usta ligine çık. Gümüşde kalcam diyorsan 6 dev 3 dy 82 okçu 82 goblin yap . Sabahın erken saatlerinde saldır çok iyi iksir geliyor , bugün 3-4 saldırıda yıldırım büyüsünü 3 yapıp altın deposunu 10 yaptım . ( maden ve toplayıcıları dolu olana saldır . Goblinlerin yarıya yakını ve okçuların az bir kısmını dışarıdaki maden ve toplayıcıları topla ( en başta 1-2 dev de yolla ve goblin , okçunun belirli kısmının hepsini birden yollama parça parça yolla. Sonra kalan devlerden 3-4 tanesini ve arkadan duvar yıkıcıyı yollayın yapabiliyoesan deponun ordaki yapamıyorsan yüksek seviyeli toplayıcıların ordaki duvarları patlat . Goblinleri ve okçuların çoğunu yolla . Sonra kalan askerlerle % 50 yi geç veya dışardaysa köy binasını yık . Not: Adamın tüm toplayıcılar dışardaysa duvar yıkıcı boşuna kullanma . Köy binası dışardaysa en başta da yıkabilirsin ( hatta daha iyi olur ) .
Saygılarımla....
Bu arada galiba [isim gizlendi] ın maden Savaşları'ya ilgili bir yazısı var bakman önemle tavsiye olunur .
-
Kardeş çok teşekkür ederim bilgilerin için dediklerini uygulayacağım. Bu arada bahsettiğin [isim gizlendi]ın o yazısını bulamadım link atabiliyorsan çok iyi olur. Ya da sitesini buldum ondan mı bakayım??
-
Bu sitede video merkezinde ilk sayfanın en altında .
( link atmayı beceremedim )
-
TH8 de iyi ganimet bulabileceğiniz kupa aralığı 1300-1500 dür . Denedim ve iyi sonuç aldım.
Günlük 6 m - 6m ganimet yapıyorum.