Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S) => Pc (S.S.S) => BlueStacks => Konuyu başlatan: pretoria - 23 Temmuz 2014, Çarşamba - 17:07
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Ben yakın zamanda laptopuma bluestacks kurp clash of clans ı laptopta oynamaya başladım.Herhangi bir sorunla karşılaşmadan ilk seferinde kurup oynamayı başardım.Daha sonra başka bir arkadaşa da yüklemek istediğimde bir türlü oyunu açamadım. Sİtelerden forumlardan bütün yönergeleri adım adım yapmama rağmen sonuç alamdık. Benim laptopa kurduğum setup tan arkadaşa kurduk gene fayda sağlamadı.
Sorun ne derseniz programı kuruyoruz oyunu indiriyoruz buraya kadar herşey normal, daha sonra oyun yüklenirken ( açılırken ) yükleniyor yazısında sabit kalıyor. İnternette dolaşan her setup dosyasını denedik nerdeyse. Ayrıca benim laptoptaki kurulu halini bile komple kopyalayarak denedik gene olmadı. Birkaç gündür durum bu ve çözüm bulamıyoruz yardımcı olabilcek kimseler varmıdır acaba?
-
Aynen kardeşim bndede öle ama bnde bilğisayarıma yüklenmiyo :(
-
tmm anlaşıldı siz telefona yükleyin ya da androide
-
Telefonda var ama sürekli baglantı ğiddi diyo :-[
-
+modemin yakınında tut 8)
-
Oda her zmn olmuyo yatarken oynamak daha zevli :P