Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Genel Sohbet & Tartışma => Konuyu başlatan: berat256 - 16 Eylül 2014, Salı - 20:55
-
Merhaba arkadaşlar bende bir tik olayı var artık nasıl desem bilemiyorum ama bir soracağımm ben bundan 1-2 gün önce barbar kralın yeteneğinin kilidini açtım ve savaşa girdim savaşda canı fulldu ve yeteneğini kullanmadım herhangi bir sorun olur mu ? Bu yeteneğin kullanımı ve baştaki sorum hakkında yanıt verirseniz çok sevinirim :)
-
Bir problem olmaz . Her savaşta kullanabilirsin ( savaş başına bir kere ) . Kullanımında kralın sembolüne tıklıyorsun ( asker seçerken hani kralın üstüne basıyorsun ya, o nun üstüne )
Canı yenileniyor , o yüzden başka bir amacın olmadıkça canı azalmadan kullanma . 2. Olarak ekstra asker çağırıyor ve hız vs. artıyor . O yüzden saldırılarda normale göre fazla barbar kullan .
-
Canı full ise size kalmış basarsanız gelen barbarlar fayda sağlayabilir.Canı biraz azalmaya başlarsa yarıya filan gelince duruma göre basın.Hiç yoktansa ekleme süresi azalır :)
-
Bir nevi askerlerin için tank oluyor barbar kral ne kadar uzun yaşarsa o kadar iyidir senin için o yüzden canı bitmye yakın basarsan sana avantaj sağlar
-
kralın yeteneğini canı çok az kalınca bas duruma göre yarıdada basabilirsin ama canı dolu veya birazcık gitmişken basma
-
Peki ya savaştayken yanlışlıkla yeteneği bastıysam ne olacak ? Canı dolu iken.Tedirginim.
-
Peki ya savaştayken yanlışlıkla yeteneği bastıysam ne olacak ? Canı dolu iken.Tedirginim.
o zaman o kadar can gitti ;Dama fazla öyle şey olmazeğer tank olarak kullanmak istiyorsan ilk onu kullanırken başka birlik seçerken basabilirsin