Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Öneri & Şikayet & Tavsiye => Konuyu başlatan: Phonex - 29 Nisan 2015, Çarşamba - 19:00
-
Merhaba arkadaşlar binicim yeni açılıyor :D 185 kişilik ordu kampım var.Binici saldırsı yapıcam.Kaçar adet yapmalıyım.Kafamda 34 binici gerisi okçu büyücü diye planladım.Nasıl olmalı sizce?Ve klan kalesinden ejder çıkıyor ona göre ordu hazırlıyıcam nasıl olmalı ?
Şimdiden sağ olun.İyi forumlar...
-
Sürekli binici kullanan birisi olarak sana tavsiyem bınıcıden sevıye 4 olmadan pek fazla birşey bekleme. Benım ordum 200 lük 34 binici 30 okcu basıyorum sende 31 bınıcı basabilirsin gerisini okcu yaparsın kaleyi halleder. Klan kaleme ben buyucu alıyorum ama sen bınıcı al mumkunse yuksek sevıye iyi olur. Büyü olarak da şifa bas. Saldırdıgın köydeki iç kısımda ki boşluklara da dikkat et buyuk ıhtımal dev bombalar ordan cıkar.
-
Binici Klan Savaşları'nın ambulansı gibidir :D ama oynamayı bilmek lazım biniciyle.185 lik kamp için;
30 Binici
5 Büyücü
15 Okçu
Barbar Kral (varsa) :P
Okçu Kraliçe (varsa) :P
-
Cevaplar için sağolun.Daha köy binası 7yim.Yakında 2 basıcam.
-
Bence daha bınıcı yenı acılıyorsa senın ıcın kara ıksır kasmak zordur Binici kullanma kara ıksırıne yazık sımdılık ılerıkı donemlerde zaten cok kullanırsın.