Clash of Clans Türkiye Destek Forumu

Clash of Clans => Öneri & Şikayet & Tavsiye => Konuyu başlatan: Phonex - 30 Nisan 2015, Perşembe - 09:20

Başlık: Yeni Savunma Birimi
Gönderen: Phonex - 30 Nisan 2015, Perşembe - 09:20
(http://i.hizliresim.com/7kkLEY.png) (http://hizliresim.com/7kkLEY)
Yeni savunma birimi geliyor.Bir nevi hava savunması gibi.Sizce ne olacak? Her köy binasına gelip dengeler bozulacak mı ? Yine deli gibi düzen mi arıyıcaz? Ya da bu gereklimiydi? Düşüncelerinizi alıyım :D
İyi forumlar
Başlık: Ynt: Yeni Savunma Birimi
Gönderen: VİCTORY - 30 Nisan 2015, Perşembe - 09:37
Oyunda köyler binici ile 3 lenmeye başlandı,dev bombaların hasarı arttı,herolar çekilemez oldu.Bunun üzerine köyler Balon ve tazı ile 3 lenmeye başladı şimdide bunu baltalayacaklar. :)
Başlık: Ynt: Yeni Savunma Birimi
Gönderen: miscen - 30 Nisan 2015, Perşembe - 09:44
Uzun zamandır hava saldırılarına istinaden yeni savunma birimi gelmeli diye düşünüyordum, sonun yaptılar. çok etkili bir silah olmuş, özellikle balonlar için. belli bir açı içerisinde kalan saldırı birimlerini geri püskürtüyor, yavaş hareket eden balonlar için oldukça dezavantaj.

max köyler hiç hero kullanılmadan lav tazı-balonla rahatça 2 leniyordu bence oyundaki bu durumu dengeleyecektir bu birim.
Başlık: Ynt: Yeni Savunma Birimi
Gönderen: Phonex - 30 Nisan 2015, Perşembe - 09:50
Ejdere kolay kolay bişey yapamaz herhalde.Binicide kullanılamaz hale geldikten sonra balon dalkavuğa yöneldim.Ondanda sonuç çıkmadı çare ejder kaldı.Seviye basmak çok maliyetli süreside uzun.Dev mi kullanıcaz :Dİlla bunu mu istiyorlar ?
Başlık: Ynt: Yeni Savunma Birimi
Gönderen: sametDOGAN - 05 Mayıs 2015, Salı - 17:56
Sen buna hava patlatici demissin ama bu bildigin hava puskurtucu