Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Clash of Clans => Sorularınız ve Merak Ettikleriniz ? => Konuyu başlatan: Lazo - 11 Şubat 2018, Pazar - 13:45
-
Merhabalar
Son güncelleme ile oyuna sokulan bana gore gereksiz bir uygulama olan supercell ID yüzünden klanımı kaybettim. Supercell ID oluşturdum mail adresim ve şifremle giriş yaptım fakat boş ve yeni bir köy çıktı doğal olarak uzun süredir oynadığım emek verdiğim köy supercell sayrsinde 3limden gitti.
Levelim 111 bb.10 ve 4 yıldır oynuyorum geri almak icin yapmadığım şey kalmadı. Yardım destekten anlatmama ragmen her seferinde saçma sapan cevaplarla karşılaştım ve uzunca uzadı süreç. Hata tamamen supercell e ait bu şekilde olamaz bunun başka bir yolu olmalı ben haybiyeye oyunu kaybedemem ustelik kendi hatam olmaması başka bir üzücü nokta.
Nitekim benim köy kayboldu statüsünde ele alındı sorular sordular ve benim hatam olmamasına ragmen sorulara cevap vermek zorunda kaldım mecburiyetten sinirim fırladı. 4 yıl geçmesine ragmen oyunun ilk açılış tarihini doğal olarak bir insan hatırlayamaz benim 3 hesabım var ve hiç birinin tam tarihini hatırlayamam eminimki buradaki bir çoğunuz (3 yıl ve üzeri olanlar özellikle) tam tarihi hatırlayamazlar. Bu ayrıca bir saçmalıl ben bunun yüzünden köyümü alamıyorum.
Uzun lafın kısası muhtrmelen bu bu şekilde çözülecek ama başlangıç tarihini bulmanın bir yolu ve ya başka bir çözüm sunabilecek olan varmıdır?
Ayrıca bu ID mesel3sinden resmi supercell forumunda bir kac kisiye rastladım aynı sorundan başlarına gelmiş. Bu supercellin ne kadar dandik iş yaptığınında kanıtıdır. Birşeyi piyasaya sunarken bilirsiniz test edilmeden sürüyorlar yıllardır bu böyle emin olun yeterince geliştirilip test edilmiyor.
Okuduğunuz için teşekkürler lutfen çözümü olanlar yazsınlar.
-
ios+google+ hesaplarınızla giriş yapıp id kayıt edebilirsiniz , eğer id kaydetmediyseniz kayıt ediniz.
daha önce bir gamecenter veya googleplay kayıtlımıydı ?
-
ben ID ile giriş yapıyorum fakat diğer hesaplarım arasında geçiş yaparken sürekli maile gelen kod yüzünden, girip çıkmak zorunda kalıyorum. Dolayısıyla ID ile girişi silmek istiyorum. Ama ilk başlangıç yılımı bulamıyorum. Yardımcı olabilir misin? Android + PlayStore mevcut.
-
beni hatırla derseniz hesaplarınızda sürekli kod istemez
buraya tıklayarak önceki versiyonlarda bulabiliyorduk. (http://www.clashofclanstr.com/forum/android-(s-s-s)/clash-of-clans'a-ne-zaman-basladiniz-andorid-kullanicilari-icin) deneyelim bakalım olacak mı?