Clash of Clans Türkiye Destek Forumu

Forum => Öneri & Şikayet & Tavsiye => Konuyu başlatan: ferhatsonmez - 31 Temmuz 2024, Çarşamba - 16:11

Başlık: RAKİBİN SALDIRILARDA KOXP YADA HİLE Mİ VAR ?
Gönderen: ferhatsonmez - 31 Temmuz 2024, Çarşamba - 16:11
Full+Full seviye köyüm var fakat bir günde komple 8 saldırıda full (-40) kupa) gidiyor.
(Köyün full bitik olması hava civadan değil üst üste 8 tane -40 yediğim için sinirim bozuldu belirtmek istedim)

Oyun hile veya koxp gibi bir şey ile saldırı gerçekleştirebiliyorlar mıdır sizce çok merak ettim.
Bu son zamanlarda arttığı için ben artık oyunda bir takım sıkıntı var gibi görüyorum.



NOT: Defalarca köy düzeni değiştirmeme rağmen hala farklı düzenlerde bile bir gün 8/8 -40 yediğim oluyor.
Başlık: Ynt: RAKİBİN SALDIRILARDA KOXP YADA HİLE Mİ VAR ?
Gönderen: Ziyaretci - 01 Ağustos 2024, Perşembe - 14:20
Sizinde liginizden ötürü bileceğiniz üzere, COC zaman zaman bazı orduların metasını çok yüksek seviyelere çıkarıyor. Son zamanlarda Druid ve Orman Binicisine gelen nerf dahil olmak üzere kara ordusunda ciddi bir saldırı gücü var.

Oyunda aktif bir hile yok ancak düzenler sürekli birbirine benzediği (ya da kopyala yapıştır mantığı oluşturduğu) için kullanıcılar zaten düzenin zayıf noktasını, daha önce nasıl üçlendiği gibi konuların bilinciyle saldırıyorlar.

Bu konuyla ilgili köyünüzle ilgili özelleştirmeler yapmanızı tavsiye ederim. Bol şans, bol kupa... :)
Başlık: Ynt: RAKİBİN SALDIRILARDA KOXP YADA HİLE Mİ VAR ?
Gönderen: ferhatsonmez - 01 Ağustos 2024, Perşembe - 14:28
Cevap için teşekkür ederim söylediklerin gerçekten.
Normal görülen şeyler hele ki oyunu uzun zamandır oynayan biri için böylesini görmedim,
son zamanlarda gerçekten. (10+ senedir COC oynuyorum şaşırdım artık iyice  ;D
Elimden geldiğince düzenleri değiştiriyorum, hatta ayrı ayrı bulduğum 2,3 düzeni kendi içinde karıştırıyorum, özelleştirmeme rağmen böyle bir şey yaşadığım için birazdan buraya yazma gereği duydum.

Sanada bol şans, bol kupa 8)
Başlık: Ynt: RAKİBİN SALDIRILARDA KOXP YADA HİLE Mİ VAR ?
Gönderen: Ziyaretci - 01 Ağustos 2024, Perşembe - 14:30
Bugün itibariyle +5500 bütün oyuncuların genel çilesidir söylediklerin. Hatta parayla düzen yapan & satan var. Dediğim köy düzeni kopyalama mevzusu ana etken diyebilirim.

İyi oyunlar, iyi forumlar.
Başlık: Ynt: RAKİBİN SALDIRILARDA KOXP YADA HİLE Mİ VAR ?
Gönderen: ferhatsonmez - 02 Ağustos 2024, Cuma - 10:34
Kesinlikle çile olmaya başladı gerçekten aynı düşüncedeyim.
Ama böyle giderse bence sıkıntı olacaktır, en azından bir yerden sonra bıktırır. (Ben başladım şahsen)
Düşünsenize yılları veriyorsunuz ama basit bir şekilde tüm köy dümdüz olabiliyor bence çok can sıkıcı köyün artısı olması gerekiyor (bence)  8)