Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S) => Genel (S.S.S) => Konuyu başlatan: SBKreis - 29 Temmuz 2013, Pazartesi - 16:19
-
game center da kendi kullandığım kimlik kayıtlı.fakat oyunu başka bir kimlikle indirmiştim.oyun güncellemesi geldi yeni,güncelle dediğimde eski kimliğin şifresini istiyo.onuda bilen yok.yeni kimlikte game center a girdiğimde oyunu kaydetmişti.sizce ne yapmalıyım?kaldırıp tekrar yüklesem köyüm gelir mi ?
-
anladığım kadarı ile GameCenterdaki mailine oyunu kayıt ettin. Sadece App store da sıkıntı yaşıyorsun. Ayarlar-iTuners Store/App Store-En üstte mail adresini tıkla ve çıkış yap. Ya yeni bir App kimliği oluştur yada GameCenter da kullandığın mail adresi ile App kullanıcı oluştur. güncelle bir sorun kalmaz.
-
i tunes store da flan oyunun kayıtlı olduğu apple kimliği girili zaten.fakat oyunu başka apple kimliği varken indirmiştim,onun şifresini istiyo.onun şifresinide bilen yok.oyunu kaldırıp tekrar indirmem gerekli.korkuyorum kaldırıp yükleyince gider diye
-
Birşey olmaz, kaldırıp yükle ama cihazda app kimliği varsa başka şifre sorma anlayamadığım bir şey var hayırlısı :)
-
telefoncuda aynısını demişti :) zaten böyle şeyler hep beni bulur.önceki kimlikte yüklediklerimi güncelleyemiyom.hepsini kaldırır yüklerim tekrar da söz konusu bu oyun olunca tırstım :) şimdi yapıyorum inş gitmez