Clash of Clans Türkiye Destek Forumu

Forum => Öneri & Şikayet & Tavsiye => Konuyu başlatan: Ahmed-Selim-2002 - 02 Ağustos 2013, Cuma - 06:53

Başlık: Seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım
Gönderen: Ahmed-Selim-2002 - 02 Ağustos 2013, Cuma - 06:53
Affedersiniz bn seviye kasmaya çalışmıyordum umurumda değil seviye ama Beni seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım sanırım tşk yazdığım için teşekkür etmek suçmu ??
Başlık: Ynt: Seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım
Gönderen: Kurmay - 02 Ağustos 2013, Cuma - 09:56
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Affedersiniz bn seviye kasmaya çalışmıyordum umurumda değil seviye ama Beni seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım sanırım tşk yazdığım için teşekkür etmek suçmu ??

ilginç, bunu yapan arkadaş mantıklı bir açıklamada mutlaka bulunur.
Başlık: Ynt: Seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım
Gönderen: Ziyaretci - 02 Ağustos 2013, Cuma - 11:05
Var tabikii bir açıklamam...

Forumda yüzelsel okuyup yazmanı pek beğenmedim. Önce oyun bölümünde her konuya neredeyse "sağol deneyeceğim" gibi yazılıyordu. Sonra gerekli gereksiz konular oluşturuldu. Durduk yere ben kimseyi banlamam zaten senin içinde fazlasıyla bekleyip, karar verdim. Ne güzel konular oluşturulmuş tartışılıyor altına "tşk" "teşekkürler" gibi yazdığın konular var. Bu dakik arayla yazılınca post kasmaya yönelik hareketin öne çıkıyor. Çok teşekkür etmek istiyorsan orda Teşekkür ve Beğeni butonumuzda var. Teşekkür yazmanda sakınca yok. Ama bu tamamen postta yönelik. Ben yorumunu göremedim.

Uyardım, ve 3 gün ileti yasağı koydum. İyi forumlar.
Başlık: Ynt: Seviye kasmaktan dolayı yasaklanmışım
Gönderen: Ahmed-Selim-2002 - 03 Ağustos 2013, Cumartesi - 05:12
Bilgi için teşekkürler bunda sonra beğenirim ama bir sorum olacak teşekkür butonunu göremedim