Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Yeni Başlayanlar => Konuyu başlatan: clans2013 - 05 Ocak 2013, Cumartesi - 03:09
-
merhaba, dun basladim. Yarin kalkan bitecek. Merak ettigim ise bana saldiri yapildiginda insaatcilarin binasi yikiliyor mu? Komple gidiyorlar mi yoksa kendilerini tamir mi ediyorlar?
Eger kendilerini tamir ediyorlarsa, ne kadae suruyor bu tamir olayi. ayni zamanda yikilan her binanin tamir suresi farkli mi oluyor?
Ek olarak, yikilan binalari benim tek tek mi tamir ettirmem gerekiyor, bu islem gold istiyor mu?
Son olarak, level 13 fln olucam kalkan acildiginda, yeni baslayanlara def yapin diyorlar, def yaparak para kazaniliyor mu? yoksa para sadece saldiri yaptigimizda mi geliyor, ve diyelimki saldiri yaptik kaybettik ama ganimet topladik, ganimeti yine de alabiliyor muyuz?
Zaman ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim, herkese iyi oyunlar :)
-
Saldiri aldiginda butun binalarin yikilsa bile, sen cevirimici oldugun anda en fazla 10-15 saniye icinde binalarin otomatik olarak tamir olacaktir. Herhangi bir islem yapmana ya da gold harcamana gerek yok. Saldiri yaptigin zaman savasi kaybetsen bile o ana kadar kazandigin tum ganimet sende kalir. Son olarak defans para kazandirmaz ama mevcut ganimetini korumani saglar, parayi sadece saldiri yaparak kazanabilirsin. Diger merak ettigin tum bilgiler icin forumda aratman yeterli, bulamadigin bir sey olursa yine sorabilirsin.
Iyi oyunlar.
-
Cok tesekkur ederim :)