Clash of Clans Türkiye Destek Forumu
Clash of Clans => Clash of Clans => Sorularınız ve Merak Ettikleriniz ? => Konuyu başlatan: Bavs - 24 Mart 2014, Pazartesi - 20:52
-
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim doğru yere mi açtım acaba konuyu bilemiyorum, yanlışsa affola.
Köy binam 7. seviye Barbar Kralı açtım, 8500 kara iksirim var biriktirip, Dalkavuk, Barbar Kral, Domuz binicisinden hangisini yükseltmeliyim sizce?
-
Bu ne la ne cevap var ne birşey.
-
Tabiki barbar kral kardeş.
Dalkavuklar bi iş görmüyor. Domuz binicisi işe yarıyor ama bana göre öncelik barbar :)
-
Tabiki barbar kral kardeş.
Dalkavuklar bi iş görmüyor. Domuz binicisi işe yarıyor ama bana göre öncelik barbar :)
Arkadas haklı domuz binici veya dalkavugu geliştirsen bile 7. seviyede cıkartman çok zor zaten kara iksir sondasıda yok o yüzden barbarı en az 5. lwl e getir ;)
-
o seviyede domuzu yükseltemeyeceğin için barbar kralı yükseltebildiğin kadar yükselt. 8. seviyede sondayı açınca domuza yüklenmeni öneririm fakat en az 3. seviye olmadan işe yaramazlar. dalkavuğu ise boşver bence. balon gibi o da. en yüksek seviye olmadan pek ilgi çekici değil.
-
Cevaplar için teşekkürler. Dalkavuğu yükselttim bile ;D