Gönderen Konu: Özel Tanýtým!! MB *District-17  (Okunma sayýsý 714 defa)

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MuZZcU
Özel Tanýtým!! MB *District-17
« : 28 Nisan 2014, Pazartesi - 16:27 »
Merhabalar arkadaþlar, öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Ben bu siteye ilk köy dizayný içim üye oldum ve pek çok yardým aldým. Þimdide zaman okadar hýzlý geçiyor ki... Daha 1 1.5 ay önce yardým bekleyen ben þimdi klana alým içim konu açýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap duygulandým diyebilirim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Neyse benim adým Mert, Çanakkale de yaþýyorum ve yaþým 19 arkadaþlar. Bir klan kurdum ve bunun sorumluluklarýný biliyorum. Ben ve yadýmcý liderim her türlü soruna çözüm bulabiliriz. Güzel ve kemikleþmiþ bir kadro kurmayý planlýyoruz. Saygý sevgiyi eksik etmeden küfürsüz ve genel yapý olarak saldýrgan bir klan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap her hafta belirli bir gün toplantý yapmayý düþünüyoruz ve sürekli iletiþim halinde olmayý planlýyoruz.
Klaný bugün kurdum;
Adý: MB *District-17
Durum: Herkes katýlabilir
Aktiflik: 7/24
Bu benim köyüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Buda klanýmýz. Dediðim gibi bugün kurdum.
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Herkesi bekliyoruz arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Her günü, son gününmüþ gibi yaþa.