Gönderen Konu: ''Kupa kaç olmalý , Seviyelere Göre''?  (Okunma sayýsý 3646 defa)

Çevrimdýþý bermuda3gen

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • ''bugünü dünden planlamadýk ki , yarýnlarýmýz ola'
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
    • KAFAMIZ RAHAT
  • COC Nick : ''bermuda''
  • Klaným : KAFAMIZ RAHAT
''Kupa kaç olmalý , Seviyelere Göre''?
« : 27 Mart 2014, Perþembe - 22:09 »
Selamlar arkdaþlar. Sorum þu olacak tecrübeli arkdaþlardan yardým istiyorum burada ..
Mesela köy binasý 6 olunca kupa kaç aralýðýnda olsa iyi olur örnek : 1000-1400
Ya da 7.seviye de kaç olabilir ganimete göre istiyorum . Yani kaç kupa da iyi ganimet alabilirim . Belediye binasýna göre.
Þimdiden teþekkürler ...
''bermuda''

''bermuda''

Çevrimdýþý bilgehandiken

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    34 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilgehandiken
Ynt: ''Kupa kaç olmalý , Seviyelere Göre''?
« Yanýtla #1 : 28 Mart 2014, Cuma - 11:16 »
o seviyedeki insanlarýn yýðýldýðý aralýk zamanla deðiþir. herkes geliþtikçe kupa seviyesi yükselebilir , kupa düþerlerse düþebilir. rakiplerin geliþmesine raðmen daha düþükler o seviyeye geldikçe pek oynama da olmayabilir. yine de gördüklerimize göre yorum yapmamýz gerekirse ben 8. seviyede 1500lerde iyi ganimet buluyordum nispeten kolay rakiplerden. 7. seviye içinse 1200-1400 civarlarý iyidir.

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 105
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : elanora35
  • Klaným : W Lords
Ynt: ''Kupa kaç olmalý , Seviyelere Göre''?
« Yanýtla #2 : 12 Nisan 2014, Cumartesi - 09:08 »
yani her geçen gün farklýlaþan bi kupa aralýðý var diyebiliriz çünki oyuncu sayýsý artýyo ve geliþmis lerin sayýsýda artýðý için mesela ben 66 lvl im altýn 2 de takýlýyorum ama eskiden olsa 66 lvl rahatlýkla bronz 1 fln takýlabilirdi

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
forumun etkin kulanýcýlarýndaným
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap