Gönderen Konu: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler  (Okunma sayýsý 7685 defa)

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu aktardýðýmýz androiddeki hesabýmýzý iptal etme þansýmýz yok mu? Ýki kiþi oynamak zorunda kalýyoruz tam bir facia! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merhaba.

Üzgünüm ki böyle bir þansýnýz yoktur.

Çevrimdýþý VMSaday

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler
« Yanýtla #13 : 04 Haziran 2015, Perþembe - 14:48 »
Sayýn Admin ; ios da köyüm yüksek seviyede.Sýfýrdan Google +  hesabý açacaðým ve PC de bluestacks programýnda açacaðým.Sitede bahsedildiði þekilde eski cihaz/yeni cihaz kodlamasý ile ios daki köyü PC de de oynamaya baþlayabileceðim.Yukarda bahsettiðiniz "ios kullanýcýlarý için" yazýlý kýsýmdan algýladýðým üzere oyunu hem iphone dan ; hemde PC den oynýyabileceðim.  Doðru algýlamýþmýyým.Teyid etmek istedim.Yanlýþ bir iþlem yapýp köyü kaybetmek istemiyorum.Yani sonuç itibarý ile pc den Google+ hesabý ile ; iphone dan gamecenter hesabý ile çift aygýtta oynamak istiyorum.

Ýyi günler arkadaþlar,
Arkadaþýn anlattýðýný bende yapacaðým fakat konu ile ilgili bir sorum olacak. Android iþletim sistemine sahip olan herhangi bir telden, oluþturduðumuz yeni g-mail hesabýndan giriþ yapýp ayný köyümüzle devam edebilir miyiz?

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #14 : 05 Haziran 2015, Cuma - 13:25 »
Sayýn Admin ; ios da köyüm yüksek seviyede.Sýfýrdan Google +  hesabý açacaðým ve PC de bluestacks programýnda açacaðým.Sitede bahsedildiði þekilde eski cihaz/yeni cihaz kodlamasý ile ios daki köyü PC de de oynamaya baþlayabileceðim.Yukarda bahsettiðiniz "ios kullanýcýlarý için" yazýlý kýsýmdan algýladýðým üzere oyunu hem iphone dan ; hemde PC den oynýyabileceðim.  Doðru algýlamýþmýyým.Teyid etmek istedim.Yanlýþ bir iþlem yapýp köyü kaybetmek istemiyorum.Yani sonuç itibarý ile pc den Google+ hesabý ile ; iphone dan gamecenter hesabý ile çift aygýtta oynamak istiyorum.

Ýyi günler arkadaþlar,
Arkadaþýn anlattýðýný bende yapacaðým fakat konu ile ilgili bir sorum olacak. Android iþletim sistemine sahip olan herhangi bir telden, oluþturduðumuz yeni g-mail hesabýndan giriþ yapýp ayný köyümüzle devam edebilir miyiz?

Merhaba.

Yeni Gmail adresinin hangý ýsletým sýstemýnde kullandýgýn onemlý ( Andriod - Ýos )
Eger andrýoid cihazdaký koyu baska bý gmail ve andrýod cihazda oynamak ýstýyorsan bu köy tasýnamaz veya zaten aktýf hatasý alýrsýn.

Ana ornek androidten   yenýbýr gmail adresi ile ios a geçersin ozaman hesabýn taþýma hakký duruyorsa taþýrsýn.

Çevrimdýþý trk1905

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : wesleysniper
« Yanýtla #15 : 16 Haziran 2015, Salý - 13:36 »
ios tan androide aktardðým köyü nasýl bulacaðým androidde bulamýyorum tekrardan ne yapmam lazým gelmiyor köy geri

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #16 : 16 Haziran 2015, Salý - 13:55 »
aktarým sonrasý google+ hesabýna kayýt yaptýrmadýn mý .

Çevrimdýþý Edmond_dantes

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Edmond dantes
  • Klaným : Rambo Team
« Yanýtla #17 : 06 Temmuz 2015, Pazartesi - 17:47 »
Arkadaþlar þimdi benim sorunum þu
3 tane köyüm var. En önemli köyümün iOS game center emailini deðiþtirdim. Sonra bi baþka köyüme girdim iOS cihazýmdan. Tekrar Game center emailini deðiþtirdiðim köyüme Geçmek istedim hoþ geldiniz Yazýsý geliyor oyun açýldýðýnda fakat Orataya bi kutucuk Açýlýpta ONAYLA yazdýðýmýz kutucuk açýlmýyor. Dolayýsýyla köyüme geçiþ Yapamamýyorum. Baþka iOS cihazlarýnda denedik olmadý. Çok acil yardým istiyorum. 100 kupa kaybettik.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
öncelikle burasý bir forum müþteri hizmetlerini arama muamelesi yapmazsan sevinirim kardeþim , sorunun cevabýna gelirsen ;

her köy 1 hesaba kayýt edilir , kayýt edilen hesabýnla oyuna girdiðinde oyun yükleme ekraný gelmiyorsa bir farklý cihazda deneyin ve baðlantýnýzý deðiþtirin
Yaptýðýnýz Halde olmadýysa oyun içi yardým destekten bir bildirim atýnýz.