Gönderen Konu: Ýnsaatçý ve Labaratuvar iliþkisi Önemli!  (Okunma sayýsý 2803 defa)

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ýnsaatçý ve Labaratuvar iliþkisi Önemli!
« : 02 Nisan 2016, Cumartesi - 13:44 »
Merhaba arkadaþlar bildiðiniz gibi oyunda insaatçý alabiliyoruz ve ne kadar alýrsak o kadar iyi ancak labaratuvar faktörü var þöyle bir örnek veriyim
Belediye 7 yim 4. Insaatçýyý 6da almýstým insaatçýlari hiç boþ býrakmadým duvarlarýn da hepsi mor barbar kral vesaire de 5e basýcam bu akþam toplayýcilar ve bikac parça bisey kaldi ancak 4 insaatciyla hýzlý gelistiðimden labaratuvar yetismeyecek. Ben herseyi bitirdigimde labaratuvarda 6 gunlük malzeme daha kalacak ve insaatçilar da uyurken bitireceðim onlari. E bide 5 insaatçý olsak belediye 8 de 9da falan heleki bu labaratuvar nasýl yetiþcek kullandaðýmýz ürünlerý basmamaiz gerekecek veya ciddi bi süre beklicez. E böyle olucaksa 5. Insaatçýyý neden alýyoruz. Siz ne duþunuyorsunuz. Kullanmadýðýnýz birimleri basmadan mý atlatýyorsunuz. Yorumlarýnýzu bekliyorum

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Ýnsaatçý ve Labaratuvar iliþkisi Önemli!
« Yanýtla #1 : 02 Nisan 2016, Cumartesi - 15:03 »
Þuan belediye binanýz 7 bunun önemini ilerde anlýyacaksýnýz.TH10 U bitirdiðimde daha laboratuvarýmda 6-7 asker vardý th11 de laboratuvarým bitti fakat son güncelleme ile 4 havan 2 izbe vs. geldi . Yani iþçinin önemi büyük þöyleki  ilerde okçu kraliçe ve barbar kralda basýcaksýnýz , bunlar için bile 2 iþçi gerek , geri kalan 2 iþçi ilede savunmaya bassanýz bu sefer laboratuvar biticek savunmalar geri kalýcak , elinizde taþ varsa 5.iþçiyi alýn, zaten 2000 taþ kolay birikmez ama iþçinin önemi büyük.Ayrýca ben herþeyi yükseltip binasýný öyle yükselten biriydim laboratuvarý beklemedim , savunmam madenlerim depolarým ve duvarlarým bittiyse diðer binaya basdým acelesi olmayan kullanmadýðým askerler için beklemedim binayý

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 02 Nisan 2016, Cumartesi - 15:33 »
Cevabýmýz için çok teþekkürler modum.

Labaratuvarý bitirip demi geçmeliyim sizce yoksa kullanmadýðým acelesi olmayan ( balon / þifaci vs ) basmadan da geçilebilir mi

Teþekkürler

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #3 : 02 Nisan 2016, Cumartesi - 18:50 »
Merhaba
Arkadasýn soyledýklerýnde doðruluk payý olmasýna raðmen 5. inþaatçý fuzuli oluyor býr sure sonra laba hýcbýr zaman yetiþmiyor 3-4 ay once hesaplamalar vardý lab eksýksýz yükseltmeler 2 seneden fazla suruyor ama 5 ýnsaatcý ýle savunmalar vs yükseltmeleri daha cabuk býtýyor buna kral kralýce ve yený hero dahil.Ben lab hiç boþ býrakmýyorum ama bazý seylerden fedakarlýk etmek lazým labý fullemeden gecýyom mecbur. yoksa ýnsaatcýlar boþta kalýyor .TH 10 um ve tum yükseltmeler bitti kralýcem 38 kralým 27 oldu ama bi dünya lab yukseltmesý var daha (yený güncelleme ýle daha cok asker sevýyesý geldý bunlar hesaba dahil deðil) Ama hero yukseltmesý cok onemlý o yüzden su anda 1 ýnsaatcý boþta tutup hero yukseltýyom ve duvar yapýyorum th11 e full geççem Ayrýca acelesi olmayan seyler beným açýmdan dalkavuk valkyrie kullandýðýn orduya gore askerleri yükseltiyorsun ama sonunda hepsi yapýlcak nede olsa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Labta klan savasý askerlerini ve büyüleri max yap birde ganimet ordunda kullandýðýn askerleri gerisini sonra yaparsýn yoksa ýnsaatcýlar boþta bekler cehennem ve xyayý sona geldýgýnde sana gelen saldýrýlar býçak gýbý kesýlýyor yada patlýyorlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap orda ýnsaatcýlarýný dýnlendýrebýlýrsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 03 Nisan 2016, Pazar - 14:02 »
Teþekkür ederim ilginiz için. Ben 5. inþaatçýyý almayý düþünüyorum ama oyunu gerçekten titizlikle oynayan biriyim. Belediye 8e geçicem ne duvarlar ne barbar kral falan hiçbir eksiði yok hepte böyle geçtim. Labaratuvarý yine bitiricem ama þöyle bir yol izlerim belediye 8 olunca labaratuvarda 6 günlük malzeme dururken belediye 8de sadece duvarlarla uðraþýrým. son geliþtirmeyi yapýp labaratuvarý basarým ( son geliþtirme baþlar baþlamaz ) 2si birden bitiyor diyolar bi denerim

Herneyse. yinede 5. inþaatçýnýn alýnmasý gerektiðini düþünüyorum ama anlaþýlan o ki belediye 8 / 9 ve 10da labaratuvarý bitiremiyecez . 4 insaatçý oluncada lab erken biter diye düþünüyorum modumun dediði gibi. Yorumlarýnýzý bekliyorum. Bu sayfaya gelen ziyaretçilerimizde yararlanabilir.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 03 Nisan 2016, Pazar - 16:40 »
Köyümün fotoðraflarýný silmeseydim buraya koyucaktým , TH10 bitirdiðimde tüm duvarlar 11 , herolar 40-40 , savunmalar komple bitmiþti ama laboratuvarda daha 4 aylýk iþ vardý , iþçim 4 bile olsaydý genede eþit sürede bitmiyordu , laboratuvar çok uzun sürüyor , siz öncelikli askerleri basýn nadiren kullandýðýnýz askerleri en sona býrakýn binanýzý yükseltin laboratuvarý beklerseniz çok geri kalmýþ olursunuz.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 07 Nisan 2016, Perþembe - 23:03 »
Cevabýnýz için teþekkür ederim modum

Labaratuvarýn ne kadar önemli olduðunu da gözönünde bulundurursak mademki hepsini tamamlamak mümkün olmuyor 4 inþaatçýyla devam etmenin daha iyi olabileceðini , en azýndan bir seçenek olabileceðini söyleyebilirmisiniz. Pek de önemli deðil ama þunu da söylileyim 4 inþaatçý olduðu takdirde biraz daha yavaþ olacaðýmýz için duvarlardada önemli geliþme kaydedebiliriz.

Cevaplarýnýzý bekliyorum. Saygýlarýmla

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 08 Nisan 2016, Cuma - 13:16 »
2 iþçiylede oyun oynanýr, bu sizin tercihiniz.5 iþçiyle oyunu 2.5 yýlda bitirdim.

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 14 Nisan 2016, Perþembe - 21:38 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Cevabýmýz için çok teþekkürler modum.

Labaratuvarý bitirip demi geçmeliyim sizce yoksa kullanmadýðým acelesi olmayan ( balon / þifaci vs ) basmadan da geçilebilir mi

Teþekkürler

kardeþim sen boþver kullanmadýðým felan diyipte geçiþtirme bas öyle geç
goblin bassan bile senin yine yararýna olacak

(Goblini kullanmadý)

Savunma duvar hero felan bittiyse az kullandýðýn veya hiç kullanmadýðýn askerler için lab. beklemek bence saçma.O goblin denilen askeri ben hiç kullanmadým inan gerekli bile görmedim.Goblinimi en sona kaldý diye th11 de yükselttim gene kullanmadým yeni seviyesi geldi üstüne.Barbar okçu gibi bi asker varken gobline neden yükleniyorsunuz hemen ölüyor ve depolar ortada genelde oraya gidene kadar bir ton toplayýcý ve maden çýkýyor karþýsýna onlara dalarken zaten savunmalar tek atýþla goblini öldürüyor.Bence en gereksiz asker goblin.

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 14 Nisan 2016, Perþembe - 22:22 »
Elbetteki yararlý olacaktýr. Þunu soyliyim goblin kullanýyorum ve devlerle önünü açýp okcu barbar ile savunma harici binalarý yýktýktan sonra goblinler gercekten ise yarýyor.

Neyse konumuza dönelim. Sanýrým 4 isnaatcý olsa bile yetismiyor dendi. 4 insaatcý olduðunda yetismese bile daha cok ilerleyeceði zaten belli. Ayrýca daha öncede belirttiðim gibi 4 insaatçýyla duvarlarda da gelisme kaydedilir cunku sizin bulunduðunuz belediyeyi tamamlamak daha uzun sürecek 5 inþaatçýya nazaran.

Þöylede bi görüþüm var. Clash of clans uzun soluklu bir oyun. 5 inssatcý ile oyunu 2.5 senede bitirdim denmiþ. Bence bu güzel oyunu daha fazla sürdürmek. Ayrýca 5 inssatcýyý da dolu tutacak kadar oyuna yüklenip üstüne bide duvarlarý da basmak yetiþtirmek oyunla gereðinden fazla ilgilenirsek zaten eðlenemeyeceðiz görüþündeyim. 4 insaatcý ile labaratuvar ve duvarlarla daha cok ilgilenerek. Tadýnda ve daha uzun süre oynamak görüþündeyim. Saygýlarýmla. Yorunlarýnýzý bekliyorum