Gönderen Konu: 3G ile oyunu açamýyorum yardým lütfen :(  (Okunma sayýsý 2245 defa)

Çevrimdýþý gema

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
3G ile oyunu açamýyorum yardým lütfen :(
« : 28 Mayýs 2014, Çarþamba - 18:54 »
Cihazým Samsung S3 mini. Ýnternet paketim var normalde google ve nete giriyorum ama 3-5 gündür 3G kullanarak oyuna giremiyorum. WiFi'den girebiliyorum sadece . Daha önce bu sorunu yaþamadým.istediðim zaman 3G'den de girebiliyordum. Sorunu çözmek için Ýnternet ayarlarýmý yeniden aldým,oyunu yeniden yükledim ama olmadý. "Dragons of Atlantis" oyununu yükledim 3G'yi test etmek için bu oyuna 3G'den girdim . Son güncellemelerden oldu  sanýrým. Ne yapabilirim?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý gema

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Ynt: 3G ile oyunu açamýyorum yardým lütfen :(
« Yanýtla #1 : 28 Mayýs 2014, Çarþamba - 19:34 »
Arkadaþlar çok mutluyum. Avea müþteri hizmetlerini aradým. Söyledikleri talimatlarý uyguladým sorun çözüldü. Ayný sorunu yaþayan olursa müþteri hizmetlerini arasýn yardýmcý oluyorlar.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

gema 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LieLife (29 Mayýs 2014, Perþembe - 00:37)

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #2 : 28 Mayýs 2014, Çarþamba - 20:57 »
Sorun çözülmüþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #3 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 00:37 »
Sorunun çözüldüðüne sevindim. Nasýl çözdüðünüzü yazmanýz da örnek bir davranýþ. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý gema

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 16:06 »
verilen talimatlar doðrultusunda ayarlar-diðer ayarlar menüsünden tuhaf yerlere girdim 3G ayarlarýný sýfýrlattýlar sanýrým ve ayarlarý manuel olarak yeniden oluþturttular. tekrardan bakýyorum ama ayný menüleri yönlendirme olmadan bulmak güç, çok karýþýk bir iþlemdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap