Uzun bir süredir yayýnda olan Canlý Skor uygulamasý yaptýðý en son güncelleme ile gerçekten iyi bir uygulama oldu. Ben kullanýyorum tavsiye ederim herkese.
Note 2 telefonuma indirip kurdum gayet güzel çalýþýyor. Kýsa süre önce web siteleriyle snekronizasyon özelliði eklediler ve harika oldu. Ama iddaa kodlarý hala yok. Söylediklerine göre de pek gelecek gibi görünmüyor.
- 28 spor dalýndan canlý skor (web sitesindeki gibi masa tenisi, bilardo, boks, vs var)
- web sitesindeki gibi farklý spor dallarýndan maçlarý Oyunlarým bölümüne ekleyip tek sayfada izleyebiliyorsunuz
- oyunlarým bölümüne eklediðiniz maçlardan gol olunca veya maç bitince anlýk uyarý alabiliyorsunuz
- favori takýmlarýnýzý seçip maçlarýndan otomatik bildirim alabiliyorsunuz
- senkronizasyon özelliði sayesinde web sitesinde eklediðiniz maçý uygulamadan takip edebiliyorsunuz
FlashScore Türkiye adýyla sunulan uygulamanýn Google Play linki: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapUygulamanýn ayný özelliklere sahip iOS linki: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapSitenin mobil uygulamalarý hakkýnda ayrýntýlý bilgi: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapUygulamadan fotoðraflar:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap