Gönderen Konu: 200 birim için ordu önerisi?  (Okunma sayýsý 1562 defa)

Çevrimdýþý petitjoueur

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Çuvallarý dolduruuuun
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Petitjoueur / Petitjoueur2
200 birim için ordu önerisi?
« : 30 Haziran 2014, Pazartesi - 15:08 »
arkadaþlar iyi günler. köyüm 9.seviye, 1880 kupada þu an. kristal lige çýkayým dedim de karþýma bir yýðýn 300-400 binerlik ganimeti olan köy çýktý. ama nasýl bir askeri düzenle saldýrmalýyým bilemedim ganimet için.

5. seviye barbar
5. seviye okçu
5. seviye duvar yýkýcý
4. seviye dev
4. seviye goblin
4. seviye büyücü
2. seviye ejder
2. seviye þifacý

1.seviye dalkavuk
1.seviye domuz binici

3.seviye iyileþtirme büyüsü
3.seviye öfke büyüsü
3.seviye yýldýrým büyüsü
1.seviye atlama büyüsü

yukardakiler açýk olanlar ve seviyeleri. 200 kiþilik ordu kampým var. denk gelen köylerde madenlerde pek bir þey yok. yani toplanmýþ vaziyette, depolarda hep. ve depolarda saðda solda deðil genelde ortada bir arada duruyor. nasýl bir ordu kurmalýyým sizce ganimeti alabilmem için. kupa düþsün problem deðil.

« Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, Pazartesi - 15:10 Gönderen: petitjoueur »

Çevrimdýþý ekinn

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ekoo
  • Klaným : 1923TÜRK3
Ynt: 200 birim için ordu önerisi?
« Yanýtla #1 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 04:43 »
Sana ilk olarak tavsiyem dev ve goblini 5. Sv ye çýkarman en son goblini basmýþtým ama keþke daha once bassaydým diyorum þimdi . Bende bi ara krýstale çýktým ama kristal 2 ye gelmeden geri kupa düþtüm çünki o kupa aralýðýndaki herkes kupa kasýyo ganýmet kasman biraz zor ve çok güçlüler denk geliyo . Sana tavsiyem altýn 2 ye düþmen çünkü en çok ganimet orda ve genelde madenlerde çýkýyo eðer türk liginde bulamazsan dilini almanca çin veya ispanyolcaya çevirmeni oneririm oralardada acayip ganimet bulmuþtum genelde 8 duvar 8 yada 12 dev 60 70 goblin ve kalanýný okçu yapýyorum bu askerleri 4 kýþlaya yayýnca askerler daha hýzlý üretiliyor toplamda yaklaþýk 20 30 dakika arasý en çok bu taktiðin yararýný gördüm arada daldavukta basýyorum barbar kralý daha kolay oldurmek için oda senin seçimin ve de genelde büyü kullanmýyorum bazen kaybedebiliyorum ama iksir biriktirmeme çok yardým ediyo

💀
Game Center: gamer ek•n