Gönderen Konu: Güncelleme ÇOK SAÇMA OLMUÞ  (Okunma sayýsý 2832 defa)

Çevrimdýþý Priority

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Prority
  • Klaným : Janissary
Güncelleme ÇOK SAÇMA OLMUÞ
« : 04 Temmuz 2014, Cuma - 18:48 »
Domuz binicisi bu oyunun en keyifli birimiydi. Güçlümüydü evet güçlüydü ama düzgün bir düzende çift dev bomba kullanýlarak yok edilebiliyordu.Þimdi dev bombalar 1.5 katýna çýkmýþ 1 havan 1 bomba 100 domuz olsa pert ediyor.Yazýk deðilmi insanlarýn emeklerine sv5 yapmak gerçekten çok emek istiyor.Kaþýkla kara iksir toplayýp kepçeyle kaybediyorsunuz.Klan savaþlarýnýn tadý kalmadý.Birliðim bu savaþta 53 saldýrý yaptý 48 saldýrý gördü 8 saldýrý hariç hepsi full ejder saldýrýsý nerde kaldý bu oyunun taktiði.Domuza müdahele edileceðine  ejder daha saçma bir birim ilk ona el atýlsaydý ejder öfke öfke can öfke en kötü 2 yýldýz.Kahramanlarda olmamýþ sv10 tüm alana yayýlmýþ bir köyün barbarý nasý öldürücez bilmiyorum.Geri kalan deðiþikler güzel.
Ne istediniz domuz binicisinden!!!!!!!

Priority 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ifrit35 (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 12:08)

Çevrimdýþý Kalelihan

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 172
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
    • Bazdboy Klaný
  • COC Nick : Savaþ Kalelihan
  • Klaným : Badboyz|#URVUPVY
Ynt: Güncelleme ÇOK SAÇMA OLMUÞ
« Yanýtla #1 : 04 Temmuz 2014, Cuma - 19:04 »
Bu konuda haklýsýn ama bunu burada deðiþtirebilecek birisi yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #2 : 04 Temmuz 2014, Cuma - 21:12 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Domuz binicisi bu oyunun en keyifli birimiydi. Güçlümüydü evet güçlüydü ama düzgün bir düzende çift dev bomba kullanýlarak yok edilebiliyordu.Þimdi dev bombalar 1.5 katýna çýkmýþ 1 havan 1 bomba 100 domuz olsa pert ediyor.Yazýk deðilmi insanlarýn emeklerine sv5 yapmak gerçekten çok emek istiyor.Kaþýkla kara iksir toplayýp kepçeyle kaybediyorsunuz.Klan savaþlarýnýn tadý kalmadý.Birliðim bu savaþta 53 saldýrý yaptý 48 saldýrý gördü 8 saldýrý hariç hepsi full ejder saldýrýsý nerde kaldý bu oyunun taktiði.Domuza müdahele edileceðine  ejder daha saçma bir birim ilk ona el atýlsaydý ejder öfke öfke can öfke en kötü 2 yýldýz.Kahramanlarda olmamýþ sv10 tüm alana yayýlmýþ bir köyün barbarý nasý öldürücez bilmiyorum.Geri kalan deðiþikler güzel.
Ne istediniz domuz binicisinden!!!!!!!
Ilk önce þunu söyleyeyim herkes domuz binicisine daha fazla hasar vermesinin binici ordularýna yaramadýðýný söylüyor . Ama þu da var ki dev bombanýn yerini tahmin etmek çok kolay (özellikle 7 lvl köy binasýnda ) çünkü genelde 2.2 lik ya 2 dev bomba 1 tane de tesla oluyor ki bu da 3 tane 2.2 lik boþluk olduðunu gösteriyor . Bunlarýn bir tanesine önden 2 tane domuz binicisi gönderirsin , sonra salarsýn domuzlarý.Ýçerde varsa uzaðýndan yollarsýn.Olmadý önden 1 duvar büyüsü ile birkaç dev yollarsýn . Dev bombalarý imha ettikten sonra yollarsýn yine domuz binicilerini . Ayrýca kahramanlarý yok etmek daha kolaylaþmýþ ve kahramanlar artýk dolaþmayacaðý için en sona kahramanlarý býrakýp ( birkaç yerden saldýrý yaparak eþzamanlý ) rahatça % 100 yapýlabilir . Ejderler ise hava bombalarý saðlamda , bombalar güzel yerde ve okçu kraliçenin seviyesinin yüksek olduðu yerlerde % 50 bile yapamayabilir. Ama görülen artýk hava gücüne dayalý ordularý savunmaya yarayan savunmalar popülerleþecek.

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý sefatopal

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sefa
  • Klaným : BATAK
« Yanýtla #3 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 03:59 »
7 level koy binasý için güzel anlatmissn da 8 level binali benim köyde yemez o gel tahmin et bakalým benim ks düzeninde dev bombalar nerde

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 10:25 »
7 level koy binasý için güzel anlatmissn da 8 level binali benim köyde yemez o gel tahmin et bakalým benim ks düzeninde dev bombalar nerde

4 lvl izbe kýþlanýn ordaki topun saðý ( üstü ) , büyü fabrikasýnýn ordaki okçunun solu , laboratuvarýn ordaki topun saðý , Altýnlarýn ordaki sihirbaz kulesinin aþaðýsý diye tahmin ediyorum . Ayrýca þunu da söyleyeyim , köy binasýna en yakýn olan topun orda dev bomba yok , ordan herkes yollayabilir domuz binicisini . Not : Asýl köyünü görebiliyorum sadece savaþ köyünü soruyorsan düzenleme modundan tüm bomba ve teslalarý çýkarýp paylaþ .

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý sefatopal

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 11:31 »
Boþuna inceleme yapmýþsýn hocam asýl köy duzenime girilmez:demedim hatta çok rahat girilip duman edilir ama ks duzenimi aticam ben sana ve tahminlerinin yanlýþ olduðunu gorceksin

Çevrimdýþý sefatopal

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 11:54 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Belirteyim 41 klan savaþýnda 2 kere 3 yýldýz yapýldý yaklaþýk 20sinde saldýrý bile almadý

sefatopal 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:35)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 12:22 »
Ýlk önce þunu söyleyeyim , düzenin bayaðý güzel ve karýþýkmýþ ; tahmin yaparken epey zorlandým . Tahminlerim  ise þunlar : Ýzbe  kýþlalarýn ordaki sihirbaz kulesinin yanýnda tesla var onun hemen aþaðýsýnda da dev bomba,2. Dev bomba ise en iç bölmede olmayan sihirbaz kulesi ( sol üst taraftaki )  ile iksir deposunun arasýnda ,3. sü ise ya kara iksir deposuna yakýn okçunun saðýnda ya da sol üstte ( sihirbaz kulesine yakýn ) olan okçu kulesinin saðýnda ( üstünde ).

Diyelim ki tahminlerim yanlýþ , varsayýyorum sen 25 kiþilik landa 13. sün ( salladým ) . Ben de 13. yüm ve sana saldýrmak istiyorum . Bizim clandan 14. de sizin clandan 14. ye saldýrmak istiyor.
Bu durumda ilk önce çapraz saldýrýrýz ( ben 14 . ye  , bizim clandan 14. de sana ( domuz binicisi saldýrýsýyla .) . Tuzaklar patlayýp 2 miz de % 100 yapamayýz. Sonra herkes tuzaklarýn yerini bildiði için kendi sýrasýndakine saldýrýr ve % 90 yapar en az .( tabi arada bakým arasý olmazsa )
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 13:36 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý sefatopal

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 15:20 »
Tahminlerine yanlýþ diyemem ama þurasý doðru þurasý yanlýþ da diyemem hakkýný yemicem yüzde 10luk falan bi doðruluk payý var fakat bana kalirsa stratejin biraz eksik en azýndan bana göre. Açýk vermemek için açýklama yapamicam. 3 yildiz kesin diyemedin ama sende kabullen bunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap neyse çarpraz saldýrý konusunda da mantikli bizde yapýyoruz onu fakat tuzaklarin yerini bildiðin halde köyün alinamamasi durumu var 2 önceki savasta 6 saldýrýda tek yýldýz verdim bunun klan açýsýndan yararý çok fazla her köy 1 yildiz kurtarsa 20 köye rakip savaþý kaybeder.  40 galibiyeti kolay kolay almadýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sefatopal 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:35)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:35 »
Ýlk  önce tebrikler . Ýkinci olarak tuzaklarýn yerini bildiðin halde köyü alamýyorsan o zaman  saldýrý taktiðinin deðiþmesi lazým . Zaten köy düzenin o kadar güzel ki güncellemeden önce de  geliþmiþ  bir domuz sürüsünün dahi bu köyü dize getireceðini zannetmiyorum . O yüzden 3 yýldýz kesin diyemedim . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 3. Olarak stratejimin eksik olmasý gayet anlaþýlabilir bir þey çünkü benim köy binam daha 6. Seviye ki bu seviyede bu kadar çok þey biliyor olmak dahi iyi bence  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Daha fazla açýklama yapmaman da gayet doðal bir þey ki bende senin yerinde olsam aynýsýný yapardým.

Saygýlarýmla
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 16:38 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý sefatopal

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 17:24 »
Allah razý olsn kardesim ayný kafadayiz tahminimce  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sefatopal 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 18:52)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 06 Temmuz 2014, Pazar - 10:03 »
Olabilir .  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saygýlarýmla.....