Gönderen Konu: Köyüm Nasýl‚ Geliþtirme Sýrasý Nasýl Olmalý ?  (Okunma sayýsý 2608 defa)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
Köyüm Nasýl‚ Geliþtirme Sýrasý Nasýl Olmalý ?
« : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 19:50 »
Herkese merhabalar tekrardan köyümün gidiþatý,düzen,bina geliþim sýralamasý vs. nasýl olmalý sizce köyümü link olarak veriyorum þimdiden teþekkür ederim.Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, Pazartesi - 19:52 Gönderen: 1 Nefeski Aþk »

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 Nefeski Aþk 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: deve (08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:36)

Çevrimdýþý yusuf2882

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : efsane
Ynt: Köyüm Nasýl‚ Geliþtirme Sýrasý Nasýl Olmalý ?
« Yanýtla #1 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:09 »
Merhaba. Üsteeki havan ile altýn madeninin yerini deðiþtirirsen daha çok verim alýrsýn bence. Sihirbazlarý kesinlikle yukselt. daha sonra eger zamaným var diyosan ilk okcu kuleleri sonra toplar yada 1okcu kulesi 1 top 1 sihirbaz kulesi yukseltebilirsin benim tavsiyem 3 okcu kuleni veya 3 topu ayný anda yukseltme zamana býrak. düþüncelerim bunlar.

yusuf2882 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:14)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:12 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba. Üsteeki havan ile altýn madeninin yerini deðiþtirirsen daha çok verim alýrsýn bence. Sihirbazlarý kesinlikle yukselt. daha sonra eger zamaným var diyosan ilk okcu kuleleri sonra toplar yada 1okcu kulesi 1 top 1 sihirbaz kulesi yukseltebilirsin benim tavsiyem 3 okcu kuleni veya 3 topu ayný anda yukseltme zamana býrak. düþüncelerim bunlar.

Öncelikle yorumun için çok teþekkür ederim. Altýn madeni derken sanýrým altýn deposunu kasteddin  Duvarlarý daha yeni bitirdim. 3 tane topum ayný anda yükseliyor zaten. Ben þuna karar veremedim Öncelikle toplarýn hepsini 10 mu yapayým yoksa toplarýn hepsini 9 yapýp sihirbaz kulelerini 6 yapýp toplarý 10 yapmaya öylemi baþlayayým ?

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #3 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:26 »
Yusuf arkadaþýn dediklerine katýlýyorum, bence köyün düzeni güzel, eklemek istediðim savaþ gücünü arttýr, askerler, kýþlalar, ordu kamplarý, büyüler ve klan kalesi, bu oyunda savunmadan var olan ganimetini korursun ama savaþarak ganimet elde edersin ve geliþirsin bunun içinde öncelik savaþ gücünü arttýrmak derim

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 20:50 »
Yusuf arkadaþýn dediklerine katýlýyorum, bence köyün düzeni güzel, eklemek istediðim savaþ gücünü arttýr, askerler, kýþlalar, ordu kamplarý, büyüler ve klan kalesi, bu oyunda savunmadan var olan ganimetini korursun ama savaþarak ganimet elde edersin ve geliþirsin bunun içinde öncelik savaþ gücünü arttýrmak derim

Deðerli yorumunuz için öncelikle çok teþekkür ederim. Bugün süper ganimet topladým ordu kamplarým son seviye klan kalemde öyle büyü fabrikamda laboratuvarým hiç durmadan çalýþýyor isterseniz onunda resmini yükleyebilirim. Kýþlalarým 2 tanesi 7. seviye 1 tanesi 8. seviye ve 1 tanesi 10. seviye dediðim gibi inþaatçý yetmiyor maalesef 2600 kupaya çýkmaya çalýþýyorum zaten 4. inþaatçýyý almadan binayý 9'a basmak gibi bir niyetimde yok zaten. Benim sorum þu benim 3 inþaatçýda toplarý 9 yapýyor 1 tane 8. seviye top kalýyor sadece onuda bastýktan sonra boþalacak inþaatçýlar ile toplarý 10. seviyeyemi basmaya baþlayayým yoksa sihirbaz kulelerini 6. seviyeyemi basmaya baþlayayým ?

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 33
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : deve
« Yanýtla #5 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:35 »
köyün gayet basarýlý kardesým. sadece barbar kralýn yeri olmamýs ama onu koyabýlecek hýc bý yer yok ortalarda. barbar kralýn savunmasýndan yararlanamaman kötü olmus acýkcasý.onun dýsýnda köy genel olarak cok iyi. birde neyi gelistirecegin konusunda sihirbaz kulelerinin 6 olmasý beným ýcýn cok onemli 5 olurken sn. basýna +4 atack gücü gelýrken 6 yaparken bu sayý +8 dir buda oldukca fazla sayýdýr gercekten. sana tavsiyem savunma yukseltýceksen eger, öncelik olarak goblýn sürülerinin baþ düþmaný olan sihirbazlarý 6 yapman gerekir. Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:37)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 21:38 »
köyün gayet basarýlý kardesým. sadece barbar kralýn yeri olmamýs ama onu koyabýlecek hýc bý yer yok ortalarda. barbar kralýn savunmasýndan yararlanamaman kötü olmus acýkcasý.onun dýsýnda köy genel olarak cok iyi. birde neyi gelistirecegin konusunda sihirbaz kulelerinin 6 olmasý beným ýcýn cok onemli 5 olurken sn. basýna +4 atack gücü gelýrken 6 yaparken bu sayý +8 dir buda oldukca fazla sayýdýr gercekten. sana tavsiyem savunma yukseltýceksen eger, öncelik olarak goblýn sürülerinin baþ düþmaný olan sihirbazlarý 6 yapman gerekir. Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yorumun için çok teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sanýrým sihirbaz kulelerini teker teker basýcam çünkü ganimetleri boþa çýkarmak gibi biþi olur 3ünü ayný anda basmak 2 top 1 sihibaz kulesi basýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çok teþekkür ederim yorumun için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 09 Eylül 2014, Salý - 10:24 »
Evet köyümün son durumu depolarým fullendi 2 topu iptal ettim 2 sihirbaz kulesini 6'ya bastým. 1 Milyon altýným kaldý onuda akþama 2 milyon 700 bine tamamlamaya çalýþacaðým akþam saat 7de topun süresi bitecek. 3 Sihirbaz kulem ayný anda 6 olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap