Gönderen Konu: usta lig  (Okunma sayýsý 2897 defa)

Çevrimdýþý BatuAydan

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
usta lig
« : 09 Mart 2014, Pazar - 23:08 »
91 seviyeyim askerlerim son seviye sayilir domuz binici 4 dev 6 okcu 6 barbar 6 þifaci 3 buyuler 5  balon 6  ejder 2 bu askerlerle toplamda ordu kampina  215 asker alabliiyorum usta lig kasabilmek için nasil bir ordu kullanmaliyim yardim ?

BatuAydan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mete077 (31 Mart 2014, Pazartesi - 17:18)

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
Ynt: usta lig
« Yanýtla #1 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 00:46 »
Forumda bir çok video vardý sanýrým bu konu ile ilgili. Rakibin ortadaki köy binasýna en hýzlý nasýl ulaþýlýr sorusuna cevaben.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

LieLife 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mete077 (31 Mart 2014, Pazartesi - 17:18)

Çevrimdýþý sonsuzadam

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 38
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sonsuzadam
  • Klaným : Türk Sancaðý
Ynt: usta lig
« Yanýtla #2 : 21 Temmuz 2014, Pazartesi - 03:16 »
Bence yapman gereken her savaþýndan 2 yýldýz alabilmeye çalýþmak. Bunun için birsürü strateji kullanabilirsin ;

-Domuz saldýrýsý (%100 de yaparsin)
-Balon + Dalkavuk (Balonlarla savunmalari hallettikten sonra dalkavuklarla supurursun)
-Barbar+Okcu (Duvarlarin disinida %50 lik yapi varsa saldir hem maaliyetsiz oluyor
-Koy Binasi disarda olanlara saldirirsin bu en kolay yolu. Ama usta lige dogru boyle koyler bulmak baya zorlasiyo.

sec begen uygula. KOLAY GELSIN  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ne derler bilirsin : Savaþ ne kadar zorsa zafer o kadar tatlýdýr.

sonsuzadam 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mchtozcn57 (16 Aðustos 2014, Cumartesi - 07:31)