Gönderen Konu: Bir baþkasýnýn köye girerek yaptýðý savaþlar  (Okunma sayýsý 1477 defa)

Çevrimdýþý gariptürk

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • ID:GARÝP KLAN:IZDIRAPÇILAR
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Garip
  • Klaným : IZDIRAPÇILAR
Bir baþkasýnýn köye girerek yaptýðý savaþlar
« : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 02:49 »
Arkadaþlar bir kaç gün evvel köyüme biri veya bi program girdi normalde ikinci bi kiþi oyuna girdiðinde diðerini atýyor ancak beni atmadýðý halde 5 10 saniye aralarla 130 150 civarý okçuyla köylere saldýrýlmýþ gözüküyor mesajlarda ve %30 40 civarýndada yýkým saðlanmýþ ancak köydeki askerler gitmiyor veya iksir altýn azalmýyor. Þöyleki arka arkaya saldýrdýðýn kabul etsek bile 15 saniye icinde 400 civarý okçuyla yapýlan saldýrý anlamsýz geldi. Bu tür bi olay yaþýyan veya bilen varsa lütfen bilgilendirsin

TANRI DAÐLARINDA 40 YÝÐÝT BÝR KÜRÞAT

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: Bir baþkasýnýn köye girerek yaptýðý savaþlar
« Yanýtla #1 : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 07:45 »
imodegames,xmodegames,xxzhou gibi programlar simülatör programlarý anlayacaðýn saldýrý yapar ama askerlerin gitmez deneme amaçlýdýr aldýðýn ganimet senin depolarýna geçmez bu tarz programlar var ama ne sana saldýrýldýðýný görebilirsin ne de saldýrdýðýn günlükte çýkmaz.

Çevrimdýþý gariptürk

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • ID:GARÝP KLAN:IZDIRAPÇILAR
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Garip
  • Klaným : IZDIRAPÇILAR
Ynt: Bir baþkasýnýn köye girerek yaptýðý savaþlar
« Yanýtla #2 : 09 Kasým 2014, Pazar - 17:20 »
Saldýrý günlüðünde saldýrýlar gözüküyor kupa düþtü nerden baksanýz 200 250 kadar ganimet ve askerde oynama yok ama. Ayrýca bu tür programlarý zaten ben kullanmýyorum biri köyüme girio bu iþi yapýyo ve ben oyundayken yapýyo yani ben sohbet ederken mesajlari açtýðýmda kupamýn düþtüðünü ve savaþlar yapýldýðýný görüyorum

TANRI DAÐLARINDA 40 YÝÐÝT BÝR KÜRÞAT