Gönderen Konu: 190 KISILIK ORDU KAMPI GANIMET ICIN SAVAS TAKTIGI  (Okunma sayýsý 4008 defa)

Çevrimdýþý erncak

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : metalfold
  • Klaným : kýroklan
190 KISILIK ORDU KAMPI GANIMET ICIN SAVAS TAKTIGI
« : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 00:16 »
Arkadasalar benim 190 kisilik kapasitem var bazen 190 okcu bazende 18 dev 1 siface 7 duvar kirici gerisi okcu yapiyorum ganimet icin tavsiyee

Çevrimdýþý Sir Çakýrer

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : NortshireCleric
Ynt: 190 KISILIK ORDU KAMPI GANIMET ICIN SAVAS TAKTIGI
« Yanýtla #1 : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 04:44 »
16 dev , 5 kýrýcý , 40 goblin , 60 okçu bas . sihirbaz kulesi yanýnda bi depoya giden goblinler için nolur nolmaz bi iyileþtirme büyüsü bulundur. kendi kullandýgým ordu 200 lüktür bunun aynýsýdýr hemen hemen kullanmasýný bildinmi memnun kalýrsýn.

Çevrimdýþý ExaS

• 27.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 87
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExaS
  • Klaným : REQ N ' GTFO
« Yanýtla #2 : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 11:23 »
Dev ile saldýrýlarý anlamýyorum hem üretim süresi uzuyor hem maliyet artýyor 140 okcu 50 barbar veya goblin ile saldýrdýgýnda maliyet düþer üretin süresi düþer ve kafan her zaman rahat olur kupa olarak gümüþ 1 altýn 3 arasý ganimeti dýþarýda olanlara saldýraksýn tek sorun arama sürelerin uzayabilir ama uzun aradýðýna hiç piþman olmassýn.

Yazýmý Beðendiyseniz Beðen ve [ + Rep Ver ] Butonuna Týklayabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

<3 Clash Of Clans Aþktýr <3
                                                      -ExaS

Çevrimdýþý Sir Çakýrer

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : NortshireCleric
« Yanýtla #3 : 14 Aðustos 2014, Perþembe - 14:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dev ile saldýrýlarý anlamýyorum hem üretim süresi uzuyor hem maliyet artýyor 140 okcu 50 barbar veya goblin ile saldýrdýgýnda maliyet düþer üretin süresi düþer ve kafan her zaman rahat olur kupa olarak gümüþ 1 altýn 3 arasý ganimeti dýþarýda olanlara saldýraksýn tek sorun arama sürelerin uzayabilir ama uzun aradýðýna hiç piþman olmassýn.

Usta ufak bi hesap yaptým 16 dev 40 goblin kalan okçu bassak 4 kýþladan , tek kýþlaya 4 dev 10 goblin 17 okçu 1205 sn
Senin dedigin gibi 140 okçu 50 goblin desek , tek kýþlaya 35 okçu 12 goblin diyelim 1235 sn

Maliyetler (askerleri 5sv hesaplarsak) : devli olan : 60 bin iksir
okçu goblin olan : 33 bin iksir

Pek bi fark yok bence neyini bu kadar anlýyamýyosun devli saldýrýlarýn en azýndan köyü yýkmak daha garanti ?[/b]