Gönderen Konu: Ekran Görüntüsü Nasýl Alýnýr? (Alternatif)  (Okunma sayýsý 2372 defa)

Çevrimdýþý Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 164
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Peace
Ekran Görüntüsü Nasýl Alýnýr? (Alternatif)
« : 13 Ekim 2013, Pazar - 22:21 »
Böyle bi konu var. Sorun yaþayanlar olabilir ( en azýndan ben)

1- Yol.

Ekran Görüntüsü Nasýl Alýnýr ?(ScreenShot)

Ýlk Önce Home Tuþunu Basýlý Tutun Ardýndan Açma Kapama (power) tuþuna bir defa basýn býrakýn .

Beyaz Bir Görüntü Anlýk Gelip Gidecektir.Görüntülerden Çektiðiniz Ekran Görüntüsüne Bakabilir , Paylaþabilirsiniz.

2- Yol.
Benim tabletim de olmuyor. O yüzden harici program yükledim. "Screenshot UX Trial"
Programý açtýðýmýzda  yukarda sarý ile yazýlý yere týklýyoruz ve ekranýn sol üstüne kamera resmi geliyor. CoC'u açýyoruz istediðimiz zaman kameraya týklýyoruz ve ekran resmi çekiliyor istersen üstünde oynama yapabiliyoruz. Ama detaylý olarak bilmiyorum.

Çektiðimiz ekran resmilerini galeride "screenshot" ya da "ekran görüntüsü" adlý klasörde bulabilirsiniz. 

Tableti bilgisayara baðladýðýmýzda ise   "pictures"> "screenshot" ile bulabiliyoruz.

Bu da link.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

programý yüklediðin her cihazda %90 çalýþýr.

1- Yol alýntýdýr. 2. yol el emeðim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sabitlenirse iyi olur. 

« Son Düzenleme: 13 Ekim 2013, Pazar - 22:31 Gönderen: Aðabey »

Peace 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: (22 Temmuz 2014, Salý - 13:55), Admin (14 Ekim 2013, Pazartesi - 11:14)