Gönderen Konu: Oyunda hile varmý?  (Okunma sayýsý 1591 defa)

Çevrimdýþý CaKi

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : asdwq
Oyunda hile varmý?
« : 31 Aðustos 2014, Pazar - 01:01 »
Arkadaþlar oyunun hilenin olup olmadýðý büyük tartýþma konusu.Forumda hile hakkýnda açýlan konularý inceledim internetten biraz araþtýrma yaptým ve düþündüm.Bence bu oyunda hile var/yapýlabilir.

Her hilenin yapýlabileceðini savunmuyorum. (örneðin yeþil taþ hilesi) Bazý arkadaþlar diyor ki :Bu oyunda hile olmasý imkansýz. Bende bu arkadaþlara diyorum ki: 397 milyon kullanýcýsý olan ios da (ýphone + ýpad) jailbreak yapýlabiliyorsa yaklaþýk 6 milyon kullanýcýsý olan clash of clans da neden olmasýn???

Ayrýca hepiniz internetteki sýnýrsýz taþ, altýn, iksir videolarýný izlemiþsinizdir (türk videolarýný). Forumdaki diðer hile konularýný okur ve biraz dikkat ederseniz bunun gerçek olmadýðýný anlarsýnýz.Ben ingilizce arayarak videolara vs baktým bana gerçekçi geldi.Türklerin yaptýklarý videolardan da farklý.Ayrýca yabancý bir videoda bütün askerlerden 300 tane vardý ve adam bunlarla savaþýp ganimet kazanýyordu.Bence bu kadar gerçek bir senaryo hazýrlanmýþ olma ihtimali oyunda hile olma ihtimalinden düþük.Detaylý araþtýrma yapmadým ve bu hileleri denemedim.
Not:Diðer konularda da deðinilen sitelere e posta verip taþ yüklenmesini beklemek kesinlikle hesabýnýzý çalmak için bir tuzaktýr kanmayn.

Saygýlar...

Mesajýmý beðendiysen repini esirgeme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK