Gönderen Konu: KRAL TURKLER klanina seviyeli ve kalýcý arkadaþ arýyoruz  (Okunma sayýsý 831 defa)

Çevrimdýþý Fulmun

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Fulmunttt
  • Klaným : KRAL TÜRKLER
KRAL TURKLER klanina seviyeli ve kalýcý arkadaþ arýyoruz
« : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 18:22 »
Klan adý: Kral Turkler
Kazanýlan savaþ: 19 (haftada 1-2 savaþ yapýyoruz)
Üye sayýsý: 41
Tür: yalnýzca davet
Gereken kupa: 1000

- Dev ve okçusu 5+ olan
- 80 level üstü
- aktif oynayan
- iletiþimi güçlü (savaþmayacaðý zaman haber veren vs)
- saygýlý
- taktiklere, eleþtirilere açýk
- baðýþý bol olan
- tercihen 18 yaþ üstü, açýk fikirli

Arkadaþlarý bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klanýmýz aile klanýdýr. Aylarca beraber olduðumuz arkadaþlarýmýz ailemizin parçasý oldu. Tartýþmalarýmýz seviyelidir. Ablalarýmýz, abilerimiz, kardeþlerimiz huzur içinde oynarýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap haftada bir iki savaþ yaparýz. Çoðunluðun görüþüne uyarýz. Savaþlarda beraber köyleri analiz eder, taktik geliþtirir, iletiþim içinde oluruz. Baðýþýmýz yüksektir. Cömertizdir. Okçu dev sihirbaz baðýþlarýz. Sürekli pekka, ejder, binici isteklerini sevmeyiz. Savaþ zamaný hariç. Büyüklük liderlik olaylarýný takmayýz. Hepimiz eþitiz. Kalýcý olanlara kapýmýz sonuna kadar açýk. Klaný sömürüp, sonra selamsýz sabahsýz çekip gidenlere çok bozuluruz. Bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Fulmun 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Eylül 2014, Perþembe - 02:01)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: KRAL TURKLER klanina seviyeli ve kalýcý arkadaþ arýyoruz
« Yanýtla #1 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 18:23 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Buraya bakmanýzda fayda var.

Ýyi Forumlar.

Çevrimdýþý Fulmun

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Fulmunttt
  • Klaným : KRAL TÜRKLER
« Yanýtla #2 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 18:29 »
Link için teþekkür ederim. Klanýn görüntüsünü almýþtým. Siteden yükleme yaparým diye düþünmüþtüm. Olmadýðýný görünce, mecburen böyle açtým. Telefondan yazýyorum. Laptop baþýna geçince bir resim yüklemeyi düþünüyorum.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 01 Eylül 2014, Pazartesi - 18:36 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Link için teþekkür ederim. Klanýn görüntüsünü almýþtým. Siteden yükleme yaparým diye düþünmüþtüm. Olmadýðýný görünce, mecburen böyle açtým. Telefondan yazýyorum. Laptop baþýna geçince bir resim yüklemeyi düþünüyorum.

aslýnda telefondan da rahatça yükleyebilirsiniz, forum kurallarý gereði resimsiz konularý siliyoruz.

iyi forumlar...