Gönderen Konu: Barbar kralý elmaslamý alsam ?  (Okunma sayýsý 3042 defa)

Çevrimdýþý Makavelii

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Ynt: Barbar kralý elmaslamý alsam ?
« Yanýtla #12 : 30 Kasým 2014, Pazar - 12:01 »
ben gümüþ 1 deyim kara iksir güzel kasýlýyor. kara iksir sondalý adamlar denk geliyor ve onlara saldýrýyorum. 600 700 iksir bulabilirsin rahatlýkla . ilk önce 2 3 þimþek depoya ondan sonra kara iksir sondalarýna saldýrýrsan güzel kara iksir alabilirsin. genellikle kara iksir sondalarý  duvarýn hemen arkasýna koyuyolar ulasmak cok kolay oluyor 5 6 tane yem dev atarsan arkadan okcularýn rahatlýkla sömürebilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : PasaBey
  • Klaným : NewTUGRA | Lider #9UQ9YPUR
« Yanýtla #13 : 30 Kasým 2014, Pazar - 13:09 »
Kardeþim bak, ayný haltý bende yedim zamanýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þimdi 5. inþaatçýyý açma imkaným vardý ama hala 4 inþaatçýyla sürünüyorum. O an güzel geliyor barbar kralý açma fikri ama ondan sonra kara iksirin ne kadar kolay kasýldýðýný anladýkça, piþmanlýktan baþka biþey deðil. Tecrübemden faydalanarak þiddetle sakýn diyorum elmas harcamaktan. Ýleride 5. inþaatçýyý mumla arayacaksýn çünkü.

EDIT : Bak bu kara iksiri sadece 1 sondaya 3 tane 2 seviye þimþek atarak aldým sadece. Diðer sonda ve kara iksir deposuna dokunmadým bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 30 Kasým 2014, Pazar - 13:12 Gönderen: PasaBey »

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

"PasaBey" ... NewTUGRA Claný Lideri
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

PasaBey 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: qvnn (30 Kasým 2014, Pazar - 13:11)

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Guven
« Yanýtla #14 : 30 Kasým 2014, Pazar - 13:10 »
Ne yalan söyleyim aynýsýný yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þuan bende gümüþ 1 deyim sabahtan beri köy binasý dýþarda olanlara 5 okçu yolluyordum denk geldiðime 2 tane þimþek büyüsü atýp sondalardada varsa dev ve okçularla aldým. 1200 oldu bile dediðinize uyarak elmasla almayacaðým