Merhaba arkadaþlar bulduðum botu sizinle paylaþmak istedim hiçbir türk sitesinde rastlamadým bende türkçeye çevirip sizinle paylaþmaya karar verdim.
Botu çalýþtýramayan olursa bu baþlýk altýnda herkese elimden geldiðince yardým edeceðim.
Konu sabitlenirsede güzel olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapBota biraz deðinelim
Botun adý LazyPressing ve bu bot devamlý geliþmekte olan bir Clash of Clans botudur.
Onlarca özelliði olan bu bota yeni özellikler genelde kýsa süreli güncellemelerle ekleniyor ve geliþtirici bunlarý yayýnlýyor.
Geliþtirici günlük 2 saat kullaným olanaðý tanýmýþ.
Kullanýpta beðeneneniz olursa satýn almasýný tavsiye ederim. Bizzat kendim kullandým denedim gün içerisinde 4m belkide daha fazla kaynaðý sömürebiliyorsunuz.
- Özellikler -
24/7 Çevrimiçi
Çevrimdýþý olunca tekrar baðlanýr
Otomatik loot yapar
Otomatik asker çýkarýr
Klan'a asker baðýþý yapar
Otomatik saldýrýr
Günlük 4.000.000'dan fazla iksir
Günlük 4.000.000'dan fazla altýn
Ücretsiz güncelleme
Ban riski yok
7s/16 Destek
- Aylýk kod paketleri -
1 Aylýk $9.99
3 Aylýk $27.99
6 Aylýk $52.99
1 Yýllýk $99.99
Kod alýmlarýný bu siteden gerçekleþtirebilirsiniz;
LÝNK EDÝTKullaným;
1- Bluestacks ý 800x600 yapýn. Bu ayar için reg dosyasý botun içinde mevcut.
2- Botu açýn
3- Ücretsiz olarak denemek istiyorsanýz line1 den 4 e kadar birini seçip free trial diyin. Onaylandýðýna dair bir pencere geldiðinde ayarlarýnýzý yapýp starta basýn ve tadýný çýkarýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapNot: Oyunun dili ingilizce olmalýdýr ve bot çalýþýyorken mouseyi bluestack üzerinde býrakmayýn.
Botun linki /son sürüm v.2.12/LÝNK EDÝTDediðim gibi bot tarafýmca denenmiþtir fotoðraf;
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap