Gönderen Konu: XGameMode Arkadaþlar Yorum  (Okunma sayýsý 2392 defa)

Çevrimdýþý 19Bugra19

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 51
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : -Bugra99-
  • Klaným : ÖNCE DOSTLUK
XGameMode Arkadaþlar Yorum
« : 05 Kasým 2014, Çarþamba - 10:15 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar Jailbreaklý Apple larda oluyor  Altýn Bulma veya Simile atak yapma Falan O iþlere yarýyor ama Ban Alma Ýhtimali Ne Kadar arkadaþlar

Çevrimdýþý hikmetim

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hikmetim
  • Klaným : ottomans
Ynt: XGameMode Arkadaþlar Yorum
« Yanýtla #1 : 05 Kasým 2014, Çarþamba - 10:30 »
Ben 6 aydýr kullanýyorum herhangi birley olmadý.otomatik arama yani altýn iksir kara iksir ve kupa köy binasýna göre arama yapýyor.ben imodgame kullanýyorum.bence hile deðil.tek artýsý klan savaþlarýnda ve intikamlarda sanal saldýrý yapýp rakibin kalesinde ne var ve ya bombalar tuzaklar ve teslalarýn yerini öðrenebilþyorsunuz.

Çevrimdýþý 19Bugra19

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 51
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : -Bugra99-
  • Klaným : ÖNCE DOSTLUK
« Yanýtla #2 : 05 Kasým 2014, Çarþamba - 11:05 »
Hocam otomatik aramayý ne sýklýkla yapýyorsun asýl risk o olmasýn Ondan korkuylrum 3-4 defa yaptým çok süper Buluyor kendisi Ama ban Ýhtimalinden korkuyorum 107 sev hesap Sen Hangi sýklýkla yapýyorsun

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #3 : 12 Aralýk 2014, Cuma - 11:37 »
Merhaba !

Bu hafta içinde yapýlan incelemeler sonucunda hesaplarýnda kendilerine oyun içerisinde haksýz avantaj saðlayacak ve diðer oyuncularýn deneyimini olumsuz etkileyecek 3. parti yazýlým kullandýðý tespit edilen kiþilere uzaklaþtýrma cezasý uygulanmýþtýr.
Bu gibi davranýþlar Clash Of Clans'ýn rekabetçi doðasýna ve oyun ruhuna aykýrýdýr. Bunun yanýnda, oyuna kayýt olurken kabul edilen Kullaným Þartlarý'nýn açýkça belirttiði þekilde: (J. Maddesi “Modlar”, “hackler”, “hileler”, “scriptler”, “botlar”, “hile dosyalarý” ve/veya otomasyon programlarý dahil, ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn, Yazýlýmla herhangi bir þekilde etkileþime giren yetkisiz üçüncü taraf programlarýnýn veya Yazýlým ve Riot arasýndaki herhangi bir iletiþimi engelleyen, taklit eden veya yönünü deðiþtiren veya Oyun hakkýndaki bilgileri kaydetmek için Oyun tarafýndan kullanýlan bellek alanlarýný okuyarak Oyun hakkýnda bilgi toplayan üçüncü taraf programlarýnýn kullanýmý kesinlikle kural dýþýdýr.
Uygulanan yaptýrýmýn kaldýrýlmasý veya süresinin azaltýlmasý mümkün deðildir. Ceza bitiminde, 3. parti yazýlým kullanmaya devam eden oyunculara uygulanacak yaptýrým giderek aðýrlaþacaktýr.

Cést

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap