Gönderen Konu: Savunmayla ilgili yardým lütfen  (Okunma sayýsý 5481 defa)

Çevrimdýþý kekocano

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: Savunmayla ilgili yardým lütfen
« Yanýtla #24 : 02 Mart 2013, Cumartesi - 21:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþekkürler @MrYetisen

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öncelikle [isim gizlendi] ve Mr.Yetisen'e katkýlarýndan dolayý çok teþekkürler.

Foruma da tabi.

Oyunda 2. ayýmý doldurmak üzereyim, köy düzeni de þu þekilde.

Sizce Gizli Tesla kulesi yapma þu aþamada gerekli mi yoksa olabildiðince havanlarý ve toplarý mý yükseltmek gerekir ? 17+ dev ile saldýrý aldýðýmda genelde savunmam aþýlýyor.

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
Ynt: Savunmayla ilgili yardým lütfen
« Yanýtla #25 : 02 Mart 2013, Cumartesi - 21:41 »
@Kekocano: Öncelikle hoþgeldin. Köy düzeni için telaþlanma. Savunmaný iyice geliþtir. 30lvla kadar düzgün bir savunma oluþturman (köy binasý 6) çok zor. Bu yüzden her þeyi tek bir duvarla kapat. Zaten o dönemlerde rakiplerinin ordusu da güçlü olmadýðý için pek bir kayýbýn olmuyor. Asýl rekabet geliþme dönemi dediðimiz 30-70lvl arasý oluyor...................................... Evet, anladýðým kadarýyla 40 falan oldun ve baya geliþtin. Savunma konusunda sana yardým etmek isterdim ama resmini göremiyorum. Bana özel, yani iletilerden, imgur aracýlýðý ile resmini atabilir misin?

@[isim gizlendi]: Asýl göz korkutan 8. top. Duvarcý kasanlar bilirler, 7. seviye top 4. seviye duvarcýlara tek atamazken, 8. seviye top atar. Görüntü bakýmýndansa, 4 ve 5. havanlar, 3. ve 4. sihirbazlar, 7. duvarlar, 8. okçu kuleleri ve 4. hava savunmalarý baya bir göz korkutuyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->