Gönderen Konu: Yeni baþladým bir bakarmýsýnýzz ? :)  (Okunma sayýsý 1658 defa)

Çevrimdýþý Myletia

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : --Crinix--
Yeni baþladým bir bakarmýsýnýzz ? :)
« : 07 Aralýk 2014, Pazar - 00:30 »
Merhabaa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 1 hafta önce baþladým oynamaya ve bir yerde takýldým. 3 tane sorum olucak.
1-) þuan þehirde bulunanlar ve levelleri.
Level 5 cannon 2 tane
Level 4 archer tower 2 tane
Level 1 mortar
Level 7 elixir collector 4 tane
Level 7 gold Mine 4 tane
Elixir ve gold depolarý level 5 2þer tane
Duvarlarýn hepsi level 3
Þimdi oyunu bilmediðim için tüm strateji oyunlarý gibi kaynaklara yöneldim ama þurda takýldým. Mortarý çok gereksiz buluyorum alan vursa bile 4 damage veriyor. Etkisiz eleman resmen yani doðru anladýysam. Kalanlarý upgrade yapmadan önce townhallý level 5 mi yapsam yoksa kaynaklarý mý yükseltsem ? Ya kýsaca town hall ý yükselttikten sonra ilk neyi upgrade etmeliyim ?
2-) 402 gem var þuanda sadece builder almak için biriktiyorum ama çevredeki aðaç ve taþlar bitti. Bunlarým yenisi geliyor mu ?
3-) klan binasýnda dragon falan bulundurulabiliyor mu ?
Þimdiden çook teþekkürler cevaplar için (umarým gelir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap )

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Yeni baþladým bir bakarmýsýnýzz ? :)
« Yanýtla #1 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 15:28 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhabaa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 1 hafta önce baþladým oynamaya ve bir yerde takýldým. 3 tane sorum olucak.
Level 5 cannon 2 tane
Level 1 mortar
Level 7 gold Mine 4 tane
Duvarlarýn hepsi level 3
Þimdi oyunu bilmediðim için tüm strateji oyunlarý gibi kaynaklara yöneldim ama þurda takýldým. Mortarý çok gereksiz buluyorum alan vursa bile 4 damage veriyor. Etkisiz eleman resmen yani doðru anladýysam. Kalanlarý upgrade yapmadan önce townhallý level 5 mi yapsam yoksa kaynaklarý mý yükseltsem ? Ya kýsaca town hall ý yükselttikten sonra ilk neyi upgrade etmeliyim ?
2-) 402 gem var þuanda sadece builder almak için biriktiyorum ama çevredeki aðaç ve taþlar bitti. Bunlarým yenisi geliyor mu ?
Þimdiden çook teþekkürler cevaplar için (umarým gelir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap )

Burayý bir oku, faydasýný göreceksin

Çevrimdýþý fengu

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 79
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Stinky
  • Klaným : Derin Devlet
« Yanýtla #2 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 15:41 »
Havanýn vuruþu 4 deðil saniye baþýna hasar olarak ölçüldüðü için öyle görünüyor.

Evet çalý aðaç gibi þeyler geri geliyor.

Klan kalesinde ejder bulundurulabiliyor.

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : PasaBey
  • Klaným : NewTUGRA | Lider #9UQ9YPUR
« Yanýtla #3 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 21:13 »
Level 5 cannon 2 tane
Level 1 mortar
Level 7 gold Mine 4 tane
Duvarlarýn hepsi level 3

Þimdi þöyle açýklamak istiyorum sana durumu,

1) Ýlk olarak, havan ve tüm savunma, saldýrý birimleri saniye baþý hasar olarak gösterir. Yani atýyorum ki senin havan topunun hasarý 4, 5 saniyede bir vurduðunu var sayalým, bir vuruþta 20 damage götürür.
Sorunun devamý için ise, town hall'ý herþeyden sonra bas. Köyünü th ye göre fulle, duvarlarýn dahil basacak birþeyin kalmadýktan sonra th yükseltimi gerçekleþtir.
2) Çevredeki engeller tabiiki belirli bir döngü içinde tekrar çýkýyor.

3) Klan kalesinin seviyesini arttýrdýkça, alabildiði asker kapasitesi orantýlý bir þekilde artýyor. Kahramanlar hariç (Barbar Kral ve Okçu kraliçe), kýþlalardan basýlan tüm askerlerin ve izbe kýþla askerleri klan kalelerine gönderilebilir. Tabii ki kapasitesi yeterliyse.

Umarým tatmin edici bir açýklama yapabilmiþimdir.
« Son Düzenleme: 07 Aralýk 2014, Pazar - 21:36 Gönderen: PasaBey »

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

"PasaBey" ... NewTUGRA Claný Lideri

Çevrimdýþý Myletia

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : --Crinix--
« Yanýtla #4 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 21:31 »

Þimdi kardeþim þöyle açýklamak istiyorum sana durumu,

1) Ýlk olarak, havan ve tüm savunma, saldýrý birimleri saniye baþý hasar olarak gösterir. Yani atýyorum ki senin havan topunun hasarý 4, 5 saniyede bir vurduðunu var sayalým, bir vuruþta 20 damage götürür.
Sorunun devamý için ise, town hall'ý herþeyden sonra bas. Köyünü th ye göre fulle, duvarlarýn dahil basacak birþeyin kalmadýktan sonra th yükseltimi gerçekleþtir.
2) Çevredeki engeller tabiiki belirli bir döngü içinde tekrar çýkýyor.

3) Klan kalesinin seviyesini arttýrdýkça, alabildiði asker kapasitesi orantýlý bir þekilde artýyor. Kahramanlar hariç (Barbar Kral ve Okçu kraliçe), kýþlalardan basýlan tüm askerlerin ve izbe kýþla askerleri klan kalelerine gönderilebilir. Tabii ki kapasitesi yeterliyse.

Umarým tatmin edici bir açýklama yapabilmiþimdir.

Evet beklediðim cevap buydu teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý rainer07

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Baran Nergiz
  • Klaným : SpiritOfDragon
« Yanýtla #5 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 01:19 »
Level 5 cannon 2 tane
Level 1 mortar
Level 7 gold Mine 4 tane
Duvarlarýn hepsi level 3
1) Havan kesinlikle oyundaki en etkili savunma birimlerinden birisi (büyücü kulesiyle beraber) özelliklede bu ikisini yan yana koyarsan büyücü kulesi havanýn kör noktasýnýda kapatýr ve beraber mükemmel olurlar. Sana þu mantýkla açýklýyim kardeþim saniyede 4 hasar veriyor 4 saniyede bi hasar verdiði için vuruþ baþýna hasarý 16 oluyo. Seviyen ilerledikçe anlýycaksýn köyüne karþý yapýlan ganimet için baskýnlar hep barbar ve okçularla yapýlýr, caný ve vurduðu hasar az olan bu birimler havan sayesinde topluca öldürülebilir. Diðer sorunun cevabýysa bence ilk askeriyeni (ordu kamplarý, kýþlalar, labaratuar) ve savunmaný bi arada yükselt. Bi çok strateji oyunu oynamýþ birisi olarak mantýðýný çok iyi anlýyorum ve tabiki bu oyunda da kaynaklar önemli fakat o kaynaklardan elde ettiðinin bi çok katýný saldýrýlarýndan kazanýyosun bence coc daha çok saldýrýyla ganimet toplamaya yönelik bi oyun. Mesela ben þuan 8.seviyeyim ve köyüm nerdeyse full (kaynaklarýmda tabiki) kaynaklardan saate 20 bin altýn alýyosam 1 saatte 2 saldýrý yapýp 400-500 bin hatta bazen 700-800 bin altýn topladýðým oluyo.
2) Evet o aðaçlarýn yenisi geliyo (taþlarýnki gelmez ama)
3) Klan kaleni ne kadar geliþtirdiysen eðer ona göre asker alabiliyosun 20 birimlik yerin varsa eðer klan kalende ejder alabilirsin, 25 birimlik yerin varsa pekka, 30 birimlik yerin varsada goleme kadar alabiliyosun.