76 seviyeyim kupam 1400 civarýnda inip yükseliyor ganimet bulmak ta baya zorluk çekiyorum. Yardým edebilecek varsa yorum atsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap76 seviyeyim kupam 1400 civarýnda inip yükseliyor ganimet bulmak ta baya zorluk çekiyorum. Yardým edebilecek varsa yorum atsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyunun dilini deðiþtirmeni þiddetle tavsiye ederim. favorim ALmanca ve Rusçadýr
Dün kýþlalarýmý ve herolarýmý saat 11.30-13.30 arasýnda hýzlandýrdým.2 saatte 3 milyon altýn 3 m iksir kastým.Ordum barbar ve okcudur.Doðru kupa aralýðýný seçersen köþeyi dönersin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDün kýþlalarýmý ve herolarýmý saat 11.30-13.30 arasýnda hýzlandýrdým.2 saatte 3 milyon altýn 3 m iksir kastým.Ordum barbar ve okcudur.Doðru kupa aralýðýný seçersen köþeyi dönersin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKaçý seçelim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Galiba altýn ligindesin bu ordu ancak orada iþe yarar.