Gönderen Konu: ChaoS-KaN Klaný Tanýtým Konusu  (Okunma sayýsý 779 defa)

Çevrimdýþý serhat3846

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
ChaoS-KaN Klaný Tanýtým Konusu
« : 04 Ocak 2015, Pazar - 20:15 »
 Clan Adý: ChaoS - KaN
Clan Etiketi: #2JV22LGY

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar ismim Serhat. ChaoS-KaN Klanýnda oyunuma devam etmekteyim. Geçenlerde tanýþtýðým klanýmýzýn kurucusu olan Ahmet Abi þu oyun dünyasýnda tanýdýðým en deðerli insanlarýn baþýnda gelmektedir. Tanýþmamýzýn üstünden bir kaç gün geçmesine kadar hem samimi olduk hemde bir dost olduk. Kendisi saygýlý, azimli, tecrübeli ve çok karekterli bir insan. Bu konuyu Ahmet Abiyi övmek amaçlý açmadým.

Ben dahil bu tür oyunlarý oynayan bir çok kiþi oyuna gerçekten emek vermektedir. Emeðinin karþýlýðýný maddi manevi olarak geri almak istiyor. Bunun için saygýlý, tecrübeli bir ortama dahil olup burada kendisini geliþtirmek kalýcý dostluklar edinmek istiyor. Yaklaþýk olarak 2-3 aydýr klan aramaktayým. Bir çok klanda yer aldým. Büyük küçük demeden bir çok klan ortamýna katýldým. Fakat Ahmet abinin kurduðu ChaoS-KaN klanýndaki ortamý hiç bir yerde bulamadým.

ChaoS-KaN klaný Clash of Clans'ý bir oyundan daha çok dostluk,kardeþlik,birlik beraberlik, dayanýþma ortamý olarak görüyor. Ayrýca oyun içerisinde de büyük projeleri amaçlýyor.

Lafý daha fazla uzatmak istemiyorum. Yeni kurulmuþ olan bu ortama sizleride bekliyoruz. Yukarýda da belirttiðim gibi maddi manevi olarak gerçekten çok üst saflarda yer alacak bir klandýr ChaoS-KaN.

Konuyu okuduðunuz için teþekkür ederim. Bir hata yaptým ise affedin.Hepinize iyi oyunlar diliyorum. Umarým hepiniz hedeflerinize ulaþýr ve çok baþarýlý olursunuz.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap