Gönderen Konu: Hediye Kartý Uygulamalarý ile Bedava Yeþil Taþ  (Okunma sayýsý 13109 defa)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
Ynt: Hediye Kartý Uygulamalarý ile Bedava Yeþil Taþ
« Yanýtla #12 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 10:42 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
500 taþ yetmez diyen inþaatta çalýþabilir tabi ki burasý özgür bir ülke isteyen isteyen yerde çalýþýr, ama inþaatta düþer ölürsen orada kazanacaðýn 500 yeþil taþ güme gider, free gift carddan kazanacaðýn 500 yeþil taþtan ölen yok. Zaten oyunda da çalý çýrpýdan gelen 2-3 taþ nasýl ki birike birike belli bir meblaða ulaþýyor, sabreden ufak ufak puan biriktirerek isteyen de programlarý yükleyip hýzlý sürede 500 yeþil taþý alýr, inþaatda da kendini boþ yere yýpratmaz.
Ýnþaat sadece bir örnekti.
Evet  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Benim demek istediðim haftasonu 1 gününü iþe harca bir yerde çalýþ al.

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
  • COC Nick : wolfy
  • Klaným : kabile savaþlarý
Ynt: Hediye Kartý Uygulamalarý ile Bedava Yeþil Taþ
« Yanýtla #13 : 10 Ocak 2015, Cumartesi - 23:29 »
Video yu izlemedim ama böyle hep anlatýmlarýný yapýyosunuz bir de aldýðýnýz aný kaydedip bize gösterseniz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hocam ödeme aldýðým aný kaydettim:
Bu da canlý ödeme talebimim üzerine hesabýma gönderilen ödemelerin canlý olarak katdettiðim dekontun videosu. Bizde hile hurda olmaz Allah'a çok þükür helal bize yeter: