Gönderen Konu: Geç Olmadan Merhaba..  (Okunma sayýsý 1027 defa)

Çevrimdýþý Alman

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Ich komm Anf alle Fälle Ins Finale!
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Alman
  • Klaným : Yok
Geç Olmadan Merhaba..
« : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 00:11 »
 Merhaba, ben Umut kullanýcý adýmdan belli bana Alman derler. Þimdi ben bunun nedenine girersem bu yazýyý okuyan 3 kiþi ölür. Ýstanbul'da yaþýyorum. Üniversiteyi Hamburg Teknik'te okumak istiyorum þu an en büyük amacým bu. Tanýttým galiba ya, oldu oldu.
Oldu mu ?

Ich komm Anf alle Fälle Ins Finale!

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Geç Olmadan Merhaba..
« Yanýtla #1 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 00:17 »
Aramýza hoþgeldin,forum kurallarýný okumayý unutma ve uy Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Neden "Alman" dediklerini ben merak ettim anlat bakalýn sen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ölen ölür kalan saðlar bizimdir.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Alman

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 00:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Aramýza hoþgeldin,forum kurallarýný okumayý unutma ve uy Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Neden "Alman" dediklerini ben merak ettim anlat bakalýn sen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ölen ölür kalan saðlar bizimdir.

Uyarým merak etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bundan yýllaðr yýllaðr önce (6 yýl), dayým bir bilgisayar oyunu oynuyor sanýrým CoD, ben baþladým sormaya '' Kim bunlar ? '', ''Niye bunlarý vuruyorsun ?'' , '' Pismisin olm .s Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap '' gibi sorular soruyorum. Huyu deðildir uzunca anlatmak baþladý anlatmaya Hitler'den baþladý Stalin'de bitirdi. Anlamadým ama güzeldi yani ondan bir kaç gün sonra Sadýk adýnda bir arkadaþým vardý, geldi Hitler'den bahsetti yahu niye anlatýyorsun ben bitti derken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Okula artýk bu adamý araþtýrýp geliyorduk Himmler, Wüstenfuchs, Goebbels vs. sonra inanmýyacaksýnýz belki ama bu adam ateist oldu. Hitler'i dindar bir siyasi gibi görüyordu ki Hitler'den vazgeçti. O sýrada hayatýma HoI2 Doomsday girdi. Yani Hitler hakkýnda ne varsa arka arkaya karþýlaþtým. 7. ya da 8. sýnýf sanýrým Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdýðý Nutuk kitabýný okudum. Cidden hoþuma gitti, ama Nutuk'un devamý neyle gelsin derken bir kitapçýda Hitler Kitabý adýnda bir kitap buldum bunuda aldým okudum. Evde, okulda, okulda da müdür '' Yav sen ne anlýyacaksýn bu adamdan o kadar mý yabancýlaþtýn bize '' bende çok güzel cuk diye Hitler'i anlattým Atatürk hakkýnda da adam akýllý fikirlerimi söyledim mecbur kabullendi gitti. Ýlk baþarým buydu sanki bundan sonra Hitler kitaplarýný almaya baþladým elimde 13 tane kitabý var Hitler'in, Atatürk hakkýnda da bir kuzenimin verdiði Nutuk ve dedemin hediyesi 5 kitap. Hayatýmda Hitler beni çok etkiledi insanlar inanmazlar genelde ama Hitler'den seni önemsemeyeni önemseme olayýný öðrendim. Bu beni toplumda ileri itti. Okulda dizim titreyerek yaptýðým sunumlarda artýk daha canlýydým. Özgüven kazandým belkide hep vardý ben geç buldum. Sonra gaza geldim bu sonra 7 ay önce, dedim ben Almanca öðrenicem üniversiteye Almanya'ya gidicem. Sonra dedim Almanya seni ne yapsýn gidip siyasetçi mi olacaksýn ? Nerede kalacaksýn ? Ýþ nasýl bulacaksýn ? falan derken dayým Ýstanbul'u aramýþ Almanya'dan dedem anlatmýþ. Sonra beni aradý '' Gel ben bakarým, iþ bulur hallederiz '' dedi. Artýk tamam dý yani. O zamandan beri bana Alman diyorlar. Kimileride farklý görüyor Atatürk varken Hitler kim ? Tamam biþi diyemem Hitler'in bir sözü vardýr özetle hocasýný Atatürk sayar. O insanlara tek söylediðim '' Ee tamam iþte Hitler'de bende iþi ustasýndan öðrendik ! '' Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Yani hayatýnýzda önemsiz gözüken biri bir anda bütün herþeyi deðiþtiriyor. Bizi Hitler sarstý bende kitaplarý sallýyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Not: Ölmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve bir þey daha bir seçim yapýn ya kazanýn ya kazanýn. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, Pazartesi - 00:40 Gönderen: Alman »

Alman 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (12 Ocak 2015, Pazartesi - 07:15)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #3 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 07:46 »
Merak etme ölmedim,sadece 5-6 dakikalýk kahvaltýmýn 1 dakikasýný aldýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tekrardan hoþgeldin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Alman

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 15:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merak etme ölmedim,sadece 5-6 dakikalýk kahvaltýmýn 1 dakikasýný aldýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tekrardan hoþgeldin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çok teþekkürler, bende hoþ buldum umarým hep böyle kalýrsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap