Gönderen Konu: googl play sorunu yardým ederseniz çok seviinirim köy boþa gisecek yoksa :((  (Okunma sayýsý 1691 defa)

Çevrimdýþý manyaq48

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Traaqeeedy!
  • Klaným : cigaretteTM
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaþlar
Arkadaslar bendeki sýkýntý þu google+ giriþi yapmaya çalýþtýgýmda su hatayý alýyorum"cihazýnýn uygulamalarýnýz için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. lütfen yardým için üreticiyle iletiþim kurun"yardýmcý olacak var mý?

NOT:BUNUN SORUNUNU UZUN ZAMANDIR ARIYORUM AMA BULAN ÇIKMADI 2 DEFA KÖYÜM BOÞA GÝTTÝ ÞÝMDÝ BÝ DAHA BAÞLADIM OYUNA ÝNÞALLAH BU SEFER BAÞARIRIM SORUNU ÇÖZMEYÝ SÝZÝN SAYENÝZDE..
Bu arada telefonum replika s4 korea

manyaq48 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Vedat Akkoyun (02 Temmuz 2017, Pazar - 21:43), zikozsca (14 Mart 2015, Cumartesi - 04:12)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
Ynt: googl play sorunu yardým ederseniz çok seviinirim köy boþa gisecek yoksa :((
« Yanýtla #1 : 31 Aralýk 2014, Çarþamba - 14:20 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaþlar
Arkadaslar bendeki sýkýntý þu google+ giriþi yapmaya çalýþtýgýmda su hatayý alýyorum"cihazýnýn uygulamalarýnýz için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. lütfen yardým için üreticiyle iletiþim kurun"yardýmcý olacak var mý?

NOT:BUNUN SORUNUNU UZUN ZAMANDIR ARIYORUM AMA BULAN ÇIKMADI 2 DEFA KÖYÜM BOÞA GÝTTÝ ÞÝMDÝ BÝ DAHA BAÞLADIM OYUNA ÝNÞALLAH BU SEFER BAÞARIRIM SORUNU ÇÖZMEYÝ SÝZÝN SAYENÝZDE..
Bu arada telefonum replika s4 korea

Telefonun galiba çakma. Benim kuzeniminde çakma ondada bu hatayý veriyodu çözümünü bulamadýk.

Killer1453 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: zikozsca (14 Mart 2015, Cumartesi - 04:12)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: googl play sorunu yardým ederseniz çok seviinirim köy boþa gisecek yoksa :((
« Yanýtla #2 : 31 Aralýk 2014, Çarþamba - 18:34 »
Seninde yazdýðýn gibi hata telefondan kaynaklý.Diǧer hesaplarýnýda bu telefonda oynarken kaybettiysen geriye baþka seçenek kalmýyor.Blustacks benzeri programlar ile pcden oynayabilirsin.Google+ baǧlantýn var mýydý ?

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #3 : 31 Aralýk 2014, Çarþamba - 18:41 »
Baska bir cihazdan ayný hesaba girmeyi dene sorunun kaynaðýný bulmana yardýmcý olur.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý manyaq48

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Traaqeeedy!
  • Klaným : cigaretteTM
Konu kilit yapin isterseniz cihaza yazilim yukleyecem oyle tum sorunlar gidermiþ herkese tesekkurler..