Gönderen Konu: gem nasýl kullanýlmalý ???  (Okunma sayýsý 1587 defa)

Çevrimdýþý mutluco

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 72
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • '' YÜREK YANMADIKÇA GÖZ YAÞARMAZ''
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Dikkat zenci
  • Klaným : ---GENESÝS---
gem nasýl kullanýlmalý ???
« : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 17:53 »
arkadaþlar gem alýcam muhtemelen yuksek olacak 8. lvl e yeni geçtim gem'i en mantýklý nerelerde kullanmalýyým??

not: lütfen 80 lvl altý cewaplamasýn bilgisine deneyimine güveniyorsa 80 lvl altýda olabilir.ÖZeLLÝKLE MOD lardan cewap bekliyorum.anlayýþ için saolun

KALÝTELÝ ÝNSAN ÝÞÝYLE,GEREKSÝZ ÝNSAN KÝÞÝYLE UÐRAÞIR......

" 1 rep'i çok görmeyin lütfen "

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: gem nasýl kullanýlmalý ???
« Yanýtla #1 : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 20:05 »
Ýnþaatçý al bence ; þöyle örnek veriyim bizim clanda köy binasý 8 olan bir arkadaþ daha var o hep depolarý dolu þekilde inþaatçý bekliyor , ben hiç beklemiyorum hemen týk týk basýyorum . Çok farkediyor inþaatçý gerçekten ,.

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mutluco

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 20:34 »
inþaatçý 5 bendede  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap barbarýn seviyesini 5 yaptým büyüler vs hepsi 4 hedefte okcu ve dewi sure beklemeden 5 yapmak var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kârar veremedim acaba önem derecesine göre daha önce nereyi yapmam lazým yada th 9 a kadar beklemek mi lazým...Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý romaryu

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Murat
« Yanýtla #3 : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 22:23 »
5 inþaatýný aldýysa sadece gemi kýþla hýzlandýrmaya kullan baþka biþeye kullanma çünkü seri þekilde ganimet kasýp hem geliþtirme hemde duvarý basarsýn 2 saatlik kýþla hýzlandýrmaya rahat 6 yada daha fazla ganimet kasarsýn

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #4 : 17 Ocak 2015, Cumartesi - 22:59 »
Ýzin verirseniz bilgilerime ve tecrübelerimin olduǧunu düþünürek cevaplamak istiyorum.
Max. inþaatçýya ulaþtýðýnýza göre o noktada sýkýntýnýz yok iyi.Elinizdeki gemleri sakýn altýna,iksire veya kara iksire harcamayýn.Onun yerine kýþlalara,kralýnýza veya büyü fabrikanýza harcamak doðru olacaktýr.

Baþka yardým edebileceǧim bir konu olursa elimden geldiǧi kadarýyla yardýmcý olmaya çalýþýrým tabi isterseniz,beǧenirseniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kubitsk98 (21 Þubat 2015, Cumartesi - 22:03)

Çevrimdýþý mutluco

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 20 Ocak 2015, Salý - 00:40 »
cewaplar için çok teþekkürler....
arkadaþým kýsla Hýzlandýr demiþ ama bu zamana kadar hiç denemedim,çok uzun süreli oynayamýyirum bayýyor belli bir saatten sonra.kýþla yükseltmek hic aklýmda yoktu ama mantýklý geldi,barbar 4'te bi rahat býraksalar 5 yapýcamda gemsiz ama 12 saat sonra olucak inþ.þimdilik kýsla yükseltmek iyi fikir barbarida th 8 de nereye kadar yükseliyor bilmiyorum ama gittiði yere kadar artýk,cümleten teþekkürler ilgilendiðiniz için ..(mod'um +rep eyvallah)

mutluco 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (22 Ocak 2015, Perþembe - 18:43)