Gönderen Konu: 9. Seviye Köy Binasý Farming Düzen - ANTÝ DEV - Süper Düzen  (Okunma sayýsý 3929 defa)

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
  • COC Nick : RECKLESS
  • Klaným : AY-YILDIZ (Lider)

Kotasý olmayanlar için resim olarak da ekliyorum..Bu düzeni þu an kendim de kullanýyorum arkadaþlar..Ganimetim full olduðunda sonuçlarý yazarým..

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, Çarþamba - 11:19 Gönderen: lemans »

lemans 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: allalon (19 Þubat 2015, Perþembe - 15:58)

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 112
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: 9. Seviye Köy Binasý Farming Düzen - ANTÝ DEV - Süper Düzen
« Yanýtla #1 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 12:15 »
      Göze hoþ gelse de tüm depolara tek duvar yýkarak ulaþýldýðýndan biraz duvar yýkýcý goblin ve/veya okçuyla  depolarýn çoðu gidebilir. Hatta en iyi saldýrý yöntemi depolarýn olduðu yerlere oyalama maksatlý 2 þer tane dev býrak gerisini okçu goblin halletsin. Kalaný da kral/Kraliçe süpürür. Elimde sýrf okçu olsa bile hiç düþünmeden bu köye dalarým. Dediðim kadarýný beceremesem de bir kaç depo kesin götürürüm ve tuzaklarý tekrardan kurmayý da katarsak baþarýlý savunmalar bile size pahalýya patlar.
   Þunu demek istiyorum bence düzen caydýrýcý deðil. Belki düzeniniz çok baþarýlý olur ama gelen geçenden olasý ganimet saldýrýsý alacaðýnýzdan tuzaklarý kurmak çok daha zarar ettirebilir.

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 12:32 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
      Göze hoþ gelse de tüm depolara tek duvar yýkarak ulaþýldýðýndan biraz duvar yýkýcý goblin ve/veya okçuyla  depolarýn çoðu gidebilir. Hatta en iyi saldýrý yöntemi depolarýn olduðu yerlere oyalama maksatlý 2 þer tane dev býrak gerisini okçu goblin halletsin. Kalaný da kral/Kraliçe süpürür. Elimde sýrf okçu olsa bile hiç düþünmeden bu köye dalarým. Dediðim kadarýný beceremesem de bir kaç depo kesin götürürüm ve tuzaklarý tekrardan kurmayý da katarsak baþarýlý savunmalar bile size pahalýya patlar.
   Þunu demek istiyorum bence düzen caydýrýcý deðil. Belki düzeniniz çok baþarýlý olur ama gelen geçenden olasý ganimet saldýrýsý alacaðýnýzdan tuzaklarý kurmak çok daha zarar ettirebilir.

Þunlar sizin gibi düþünüp okçu barbar ile dalanlar

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 112
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #3 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 12:56 »
     Kusura bakmayýn anlatamadým herhalde. O yapamadý ben yaparým tartýþmasý yapmayacam ama yukarda paylaþtýðýnýz savunmalar beni haklý çýkarýyor. Sýrf okçuyla bile gelen geçen size dalacak demiþtim. Baþarýlý savunmalarýn bile tuzak yenileme masrafý 50k-100k arasý olacaktýr. Ve bu çok sýk olacak habire tuzak yenileyeceksiniz. Normalde þu adamlarýn o askerlerle sizin gibi geliþmiþ birinin evini alýp devam etmesi gerekirdi. Hele hele 5lvl askeri olan biri size karþý ganimet saldýrýsý yapýyorsa o düzende sýkýntý vardýr.
    Ýyi düzen iyi savunandan ziyade caydýran düzendir.

Bir önceki mesajýmýn son paragrafýný tekrar okursanýz derdimi anlarsýnýz sanýrým.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, Çarþamba - 13:04 Gönderen: bulut1 »

Orhan1 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uabh34 (21 Ocak 2015, Çarþamba - 15:59)

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #4 : 23 Ocak 2015, Cuma - 17:57 »
yalniz resimdeki koyle paylastigin savas sonuclarinin oldugu koy ayni koy degil.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

billycim 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ihsank (17 Þubat 2015, Salý - 17:20)

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 23 Ocak 2015, Cuma - 18:07 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
yalniz resimdeki koyle paylastigin savas sonuclarinin oldugu koy ayni koy degil.

Onu düzeni yapan adamýn konusundan aldým.Köy ayný sadece ters çevrilmiþ.